Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile erken emekli olanlar çalışabilir mi?

Mehtap1980

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1998 sigorta girisliyim gecirdigim operasyon sonucunda toplamda % 45 vergi indirimi aldim . İsverenim emekli olursam işe devam edemeyecegimizi bildirdi . Benim sorum şu olacak ? Ben emekli olduktan sonra iş bulup çalisabilir miyim ? İsveren erken emekliligi önüme sorun olarak çıkarır mi ?

vergi indirimi ile emekli oldukdan sonra sgdp ödeyerk çalışabiliyorsunuz. maluliyette çalışılmıyor.

Mehtap1980 mrb iş yerinizle anlaşırsanız emekli olduktan sonrada sgdp ödeyerek çalışmaya devam edebilirsiniz yada farklı bir işyerinde de aktif çalışmaya
Devam edebilirsiniz.

38 yasimdayim cevremde emekli olursam calisamayacagimi söylüyorlar. Sgk dan sordum . Çalisabilirsin dediler .

Mehtap1980 Çalıştığınız Yer Devlet Kurumu İse Sizi Emekli Olarak Çalıştırmayabililer.
Özel de İstediğiniz Yerde SGDP Ödeyerek Çalışabilirsiniz.

Mehtap1980

banka veya kurumsal bir firmaysa evet emeklilik sonrası aynı yerde çalışmaya sıcak bakmıyorlar.

Üst Alt