Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile erken emeklilik sürecim

Dilan2022

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle günlerce-gecelerce bu forumda okuyarak bilgi edindigim için buradaki herkese teşekkürler. Ben de birilerine bu sürece dair faydam olması için tecrübelerimi aktarmak istedim.
15 ağustos da işe girıs bildirgem, iş yerimin imza sirküleri, ne iş yaptığımı belirtir şirket yetkilisinin ıslak imzalı ve kaşeli evrakı ile iş yerini bağlı olduğu vergi dairesine giderek 1988 işe başlama 52 yaş ve 4300 gün ile vergi indiriminden yararlanarak erken emeklilik halkımı kullanmak üzere başvurdum.
18 ağustos sağlık kurulu için muayeneler başladı ( işin maalesef en zor kısmı bu...)
26 ağustos muayeneler bitti.
26 eylul heyete girdim.
28 eylul de rapor %85 den balthazar ile %69 a düşerek e-nabıza düştü.
( %60 meme ca, %15 bilateral sensonıral işitme kaybı, %10 hiper tansiyon )
11 ekim de rapor vergi dairesine gitti
12 ekim de vergi dairesi raporu ankaraya yolladı
24 ekim de rapor ankaradan aynı oran ile 1 yıl süreli olarak onaylanıp geldi.
11 kasım da iş yerimden çıkış aldım.
11 kasımda sgk ya emeklilik için başvurdum.
17 kasım da tahsis numaram belli olup 1 yıl sonra kobtrollü olarak maaş bağlandı.
Maaş başlangıcım 01.12.2022
ilk maaşımı almak için gün sayıyorum😀
Bu macera toplamda 2 ay 18 günde sonuçlandı.allah isteyen herkese nasip etsin.

hayırlı olsun bilgilendirme yapmanız çok güzel nasip olursa bende bütün süreci paylaşacağım platformda

Ben de bu forumdan bilgilenerek sürecimi talip ettim.her konuda yaşanmış gerçek tecrübeler var.o yuzden ben de birilerine yol göstermek icin tecrubemi paylaşmak istedim.sizin icinde hayırlı olsun.

Üst Alt