Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile erken emeklilikte en düşük maaş ne kadardır?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim 4140 günüm 82000 primim yatmış yüzde 55 raporum sigorta girişim 1989 ne kadar emekli maaş baglanır bana tahminen birde sitete okudugum kadarıyla erken emeklilikte 5400 gününle hesaplanır diye benimkide öyle olur acaba
birde bu erken emeklilikte engelli olarak en düşük maaş ne kadar olur bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim teşekkürler..

http://www.engelliler.biz/forum/eme...-emekli-maasi-aliyorsunuz-15.html#post1418205

...arkladaşlar 07.03.2014 ssk ya dilekçemi verdim
01.04.2014 itibaren maaş işlemeye başlamış
24.05.2014 postaneden alıcaksın yazısı geldi
toplam biriken maaş 1183

şimdi sizlere soruyorum sizce bana baglanmış olan maaş normal mi 669 tl
bide bide ben ayın 1 den itibaren hesaplanması dogrumu ben 7 sinde müracat yapmıştım çünkü 23 günlük hesap yok ortada
birde bana gelen kağıtda ek ödeme yazmıyor nasıl belli oluyor

teşekkürler cevap veren arkadaşlar için...

Hayırlı olsun Engin. Ama bence bu bağlanan aylık düşük. Ben olsam yeniden hesaplanması için sigorta müdürlüğüne dilekçe verirdim. Bence 800 TL civarında olmalıydı.

teşekkürler bülent bey bencede az ama nereye ve nasıl dilekçe vermeliyim bana biraz yardımcı olurmusunuz itirazımı hangi birime ve ne şekilde yapmam lazım teşekkürler..

Şimdi sizin prim ödeme sürelerinizin hangi dilimde olduğu çok önemli.
Şöyle yapabilirseniz yorumlarız.
2000 öncesi kaç gün
2000-2008 arası kaç gün
2008 sonrası kaç gün.
Maaşınızın hesaplanmasında bu kıstaslar çok önemli. Çünkü sigorta giriş tarihinize göre eğer prim ödemeleriniz 2000 öncesi ise çok düşük maaş. Tabi isteğe bağlı ödemeleriniz var mı bu da önemli bir etken.

Sigorta müdürlüğüne gidip emekli maaşınını miktarına itiraz etmek istediğinizi söyleyin. Orada hazır bir dilekçe bile olabilir...

mssql;

selam mustafa kardeş şimdi benim sigorta günlerim söyle 2000 öncesi 914 gün
2000/ 2008 arası 1422 gün
2008 sonrası 1775 gün

istege baglı yok hep normal çalışma
toplamda 82000 prim yatmış
sigorta girişi ise 1989
yüzde 55 raporla 4111 günle emeklilik müracatımı yaptım

gelen kagıtta alıcagım maaş 669 tl görünüyor

şimdiden yardımların için teşekkürler..

Üst Alt