Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile ne zaman emekli olabileceğim?

yasintat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sigorta girişim 20/12/1997
prim 5224
129.000.0000 tl
işten çıkış tarihim 23/09/2015

çıkış belgemi aldıktan sonra ne zaman emeklilik başvurusu yapabilirim
tahmini ne kadar maaş baglanır ve hangi evraklar gerekli başvurusu için

vergi indirimi emeklilik

Ufukalp

sigorta girişim 20/12/1997
prim 5224
129.bin tl ödenmiş prim tutarı
raporum %63
dogum tarihim 07/07/1977
işten çıkış tarihim 23/09/2015

ne kadar maaş baglanır

ayrıca iş yerindedn çıkışımı halan almadım sgk biz ekrandan görüyoruz dedi ilerde bir sorun çıkarmı çıkış belgesi isterlerse işten ayrılış bildirgesimi almalıyım yada başka bir çıkış belgesimi verecekler

sgk'dan emekli olabilir belgesi alacak işverene vereceksiniz işveren cıkısınızı yapacak kıdem tazminatı varsa yıllık izinler tazminata eklenip tazminatınızı alıcaksınız işyeri cıkış icin sizden çıkış dilekcesi istersen emeklilik dolayından ötürü ayrıldığınızı belirtin sonra sgk giderek emeklilik işlemlerinizi başlatabilirsiniz

ben emeklilik başvurusu yaptım sgk ya vergi indirimi yazısını verdim tahsis talep formunu doldurdum görevli bana herhangi bir yazı vermedi biz ekrandan sizin çıkışınızı görüyoruz işiniz bitti gide bilirsiniz dedi evrak varide numarası verdi işten çıkış belgesi felan istemedi

yasintat

işyeri sgk dan çıkışınızı yapmadan sgk emekli işlemlerini başlatamaz işyeri çıkış yaptı ise sorun yok ancak kıdem tazminatını almanız şart

Üst Alt