Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi işyerim ile ilişkilerimi bozar mı?!

bas_kan06

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar raporumu geçen yıl ortasında aldım.aralık ayında bir işyerinde çalışmaya başladım.dolayısıyla vergi indirimine başvurdum.vergi indirimim onaylandı.ve işyerime ulaştı.muhasebeden aradılar ve raporumu söylemediğim için (işe girebilmek adına söylemedim)artık vergi indirimini işleme koyamıyacaklar gibi tavırlar içine girdiler.arayacaklarını söylediler. sizce sonuç ne olur ne yapmalıyım..

bas_kan06

Aptalca bir trip atmışlar size! Buna hakları olmadığı gibi, onlar açısından bir anlamı da yok. Salaklık...

Vergi indirimi uygulamaları gerek. İşe girerken de olsa sonradan da olsa bu fark etmez. Ama baktınız ki bu uygulamada bıdı-bıdı konuşacaklar, zorlamayın... Sonuçta hepsi hepsi 30 tl aylık artışı olacak. İşverenin saçmalıklarıyla uğraşmaktansa 30 liradan feragat etmek iyidir.

Bu sadece muhasebe birimindeki çalışanların bilgisizliğnden kaynaklanıyor malesef.
Vergi indirimi hiç bir şekilde işvereni etkilemiyor, devletin karşıladığı bir tutar bu.
Hatta şimdi ve sonra iade al gibi bir uygulama da değil, indirime karşılık gelen tutar hiç kesilmiyor.
Güzellikle anlatmaya çalışın, aslında maliyeye şikayet edilebilir ama OturanBoğa'nın dediği gibi işinizi riske sokacağından değmez.

maalesef emekli oldum işten çıkarttılar.birdaha alamıyacaklarını söylediler.ben çok üzüjdüm.hayırlısı buymuş demek.

bas_kan06 Vergi indiriminden dolayı mı çıkışınızı verdiler?

Üst Alt