Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi kaç kez alınır?

ersin_67

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar vergi indirimi kaç kez alınır sürekli almamız gerekirmi

ersin_67

Vergi indirim hakkı bir süre kısıtlaması olmaksızın hak edilmişse, çalışma yaşamı boyunca geçerlidir. Yeniden-yeniden başvurmak gibi bir durum olmaz

teşekkür ederim. ben vergi indirimi aldığımda raporum süreliydi şimdi sürekli odu bu yüzden sıkıntı olurmu tekrar vergi indirimi almam istenirmi vergi inirimi yazısında sürelidir yada süresizdir yazmıyor. ben uzun süredirde çaışmıyorum ememklik için müracat ettiğimde 2013 de aldığım vergi indirimi kabul olurmu.birde çalışırkenmi ememklik için müracat etmem gerekir.........

ersin_67,
Vergi indirim belgenizde her hangi süre kısıtlaması yok ise vergi indirim hakkınız süreklidir. Ama siz yine de vergi indirim hakkı müracaatınızı yaptığınız yere bir yazılı olarak bir dilekçe ile sorun vergi indirim hakkım süreli mi? süresiz mi? diye

ersin_67,
Vergi indirimi müracaatınızı nereye yapmıştınız? Vergi dairesine demi oraya soracaksınız..

Oraya sordum abi bende onlar raporun süreliymiş diyorlar vergi indiriminde sürelidir diyorlar bana verilen yazıda süre yok diyorum.yazıyı gösteriyorum yine aynı şeyi söylüyolar anlamadım gitti abi

ersin_67,
Devletin dili yazıdır kardeşim bir dilekçe yaz iadeli taahhütlü gönder sana cevap vermek zorundalar..

Arkadaşlar kronik hastalıklarda vergi indirimi süresiz mi olur.ben 1 sene süreli raporumla başvuru yaptım vergi indirimim sürelimi olur sizce.

Merhaba
süreli olur. Iyileşme olasılığı olmayan rahatsızlıkların süresiz oluyor.zaten raporunuzda süreli.
Onaylanırsa süreli olarak onaylanır diye düşünüyorum.

ozgurmeric74

Hocam ben böbrek nakli oldum ve bu zaten ömür boyu kalıcı bir durum.Ayrıca 20 senedir Tip1 diyabet hastasıyım.Yani 20 zsenedir geçmedi :)

o zaman raporunuzun sürekli olması gerekir. neden süreli verdiler.itiraz etmedinizmi.
bu arada yanlış hatırlamıyorsam benim gibi sizde raporu maliyeye verdiniz değilmi? onay bekliyorsunuz

Benim ilk raporum.İnşallah seneye sürekli verirler.Evet Cuma günü evraklarımı teslim ettim.5 ay içinde sonuç gelir dediler.İşin kötü yanı süreli olursa her şey ile seneye tekrar uğraşacağız.Bu kadar saçma bir şey olamaz...

doğru saçma ama ne yapalım sistem bu. bu arada 5 ay sürmez 1,5 2 ay kadar sürer

Ersin Bey'in attığı resimdeki yazının aynısı bana da geldi, bu yazı vergi indiriminin sürekli olduğu anlamına geliyor değil mi?

Bu yazıya istinaden engelli kimlik kartının sürekli ibareli çıkması gerekmez mi, raporun arkasında süreğen(kronik) işaretli kişiler için ?

Ersin kardeşim aynı olayları bende yaşıyorum şu anda..sonuç ne oldu peki nasıl yaptınız siz??

Üst Alt