Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim. ben vergi indirimi aldığımda raporum süreliydi şimdi sürekli odu bu yüzden sıkıntı olurmu tekrar vergi indirimi almam istenirmi vergi inirimi yazısında sürelidir yada süresizdir yazmıyor. ben uzun süredirde çaışmıyorum ememklik için müracat ettiğimde 2013 de aldığım vergi indirimi kabul olurmu.birde çalışırkenmi ememklik için müracat etmem gerekir.........
ersin_67,
Vergi indirim belgenizde her hangi süre kısıtlaması yok ise vergi indirim hakkınız süreklidir. Ama siz yine de vergi indirim hakkı müracaatınızı yaptığınız yere bir yazılı olarak bir dilekçe ile sorun vergi indirim hakkım süreli mi? süresiz mi? diye
Oraya sordum abi bende onlar raporun süreliymiş diyorlar vergi indiriminde sürelidir diyorlar bana verilen yazıda süre yok diyorum.yazıyı gösteriyorum yine aynı şeyi söylüyolar anlamadım gitti abi
Merhaba
süreli olur. Iyileşme olasılığı olmayan rahatsızlıkların süresiz oluyor.zaten raporunuzda süreli.
Onaylanırsa süreli olarak onaylanır diye düşünüyorum.
o zaman raporunuzun sürekli olması gerekir. neden süreli verdiler.itiraz etmedinizmi.
bu arada yanlış hatırlamıyorsam benim gibi sizde raporu maliyeye verdiniz değilmi? onay bekliyorsunuz
Benim ilk raporum.İnşallah seneye sürekli verirler.Evet Cuma günü evraklarımı teslim ettim.5 ay içinde sonuç gelir dediler.İşin kötü yanı süreli olursa her şey ile seneye tekrar uğraşacağız.Bu kadar saçma bir şey olamaz...