Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi kontrol muayenesi için nereye başvurmalıyım?

ergun81

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

Vergi indirimine başvurmuştum geçen yıl 1 yıl sonra kontrol muaynesi yazıyor.

Ben bu Kontrol muaynesini nereye nasıl başvurup yapacam beynim durdu.

2010 yılında okmeydanı sskdan çıkartmıştım raporu.

Yeniden rapor alcak gibi randevu alıp başvurmammı lazım yoksa direk saglık kuruluna gidip ben kontrol muaynesi olmayamı geldim demem lazım..

internette araştırdım sgk ya başvurcan diyorlar. ama hangi sgk ya başvurcam nasıl bir yol izlemem lazım acaba?

Yardımcı olcak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

ergun81 Kontrol muayenesi için,Şayet emekliysen Sgk müdürlüğünden,çalışıyor isen,önceki vergi indirimi almış olduğun defterdarlıktan kontrol muayenesi için hastaneye sevk alabilirsin.Hastane seçimini kendin yapabilirsin.Ok meydanından raporunu yenilemek istersen,sevkini Okmeydanı hastanesine yaptırabilirsin.İlk raporunu ve raporu çıkarırken elinde olan ne varsa,epikriz,ilaç raporları,muayene tetkik-sonuç vs,yanında bulundurursan,rapor alman daha kolay ve hızlı olur.Şayet raporu bu defa sürekli ibareli alabilirsen,vergi indiriminde sürekli yapılmış olur.Bir daha rapor yenilemekle uğraşmazsın.

Üst Alt