Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi kontrol muayenesinden sonra raporlar nereye gidiyor?

sergeç

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 1 yıllık vergi indiriminden dolayı erken emekli oldum 1 yıl sonra kontrol muayenesine gittim ssk dan sevk aldım ve 27 sinde heyete girdim bana sonucu söylemediler kararı ssk verecek dediler benim raporum tekrar ankaraya gidecekmi yoksa kararı ssk mı verecek birde ssk nın sevk etti ği kağıta malülen emeklilik için yazıyordu ısrarla kadın memura ben yaşlılk maaşı alıyorum dedikçe o prosedür böyle dedile şimdi benim sonuüçlar nezaman gelir birde ben malülen emekliliğe başvurmuş oldum acele bilgiledirirmisiniz

Hikmet,
Sgk inceleyecek ve sana bilgi verecek beklemekten başka çare yok şu aşamada...

Sizin rapor hastane tarafından önce ssk ya sonrada Ankara ya gidiyor. Kararı verecek kişi yine Ankara . Bu süreç 2-3 ayı buluyor. Size tavsiyem evrakınızı takip etmeniz. Evrak hastaneden 10-15 gün içinde gidiyor ama sgk dan Ankaraya gitmesi bir hayli zaman alıyor.

emeklilik sonrası kontrol muayenei

arkadaşlar 11.26 sında heyete girdim raporlarım ankara maliyeyegitti maliyeyi aradı 02 02 2014 de göndermişler sgk yı arıyorum evrakların daha gelmediğini söylü yorlar evraklarım sgk dan önce başka nereye gönderiliyorlar benim evraklarınan giden arkadaşların evraklarının geldiğini söylüyorlr daha ne kadar beklemem gerekecek

30-45 günü bulur evrağın yerine ulaşması...

Yalnız, SGK kontrol muayenesini Maliye eliyle istemişse, rapor sonucuna göre Maliye'Nin vereceği karara da uyacaktır. Yani, gelen indirim belgesi ayrıca bir de SGK sağlık kurulu'nca değerlendirilmeyecektir bence (aslında SGK'Nın buna hakkı var, ama uğraşmaz. Vergi indirim hakkı elde eidlmiş mi edilmemiş mi ona bakar)

Üst Alt