Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi maaşıma ne zaman yansır ve ne kadar artış olur?

nzsu

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
merhaba bulent abi..benim 2 yasında bır kızım var msud hastası ..omur boyu diyet mamalarıyla beslenecek..ben kızım ıcın engelli raporu cıkardım.metobolik rahatsızlıgı ıcın %40 psikatri %70 oran verdi.sonuc olarakta raporumu %82 olarak ve agır ozurlu ıbaresı belirtilmis sekilde aldım.sana iki sorum olacak birincisi:ben 770 lira maas alıyorum vergi indirimi icin gerekli evrakları verdim ve 660 lira olarak faydalanacagım yazıyor fakat ne kadar alacagımı ve ne kadar faydalandıgımı bılmıyorum.bu dırek olarakmı maasa yansıyor.bunu acıklarsan sevınırım.

ikinci sorum ıse ben kızımın raporunu aldıktan sonra gozlerınde bozukluk cıktı.daha sonrada ayaklında problem cıktı fakat raporu alırken bunlarla ılgılı olan rahatsızlıkları heyet basvurusuna sunmadık.ben suan %82 olan raporumu yukseltmek icin ne yapmalıyım.bana yol gosterırmısın.amacım otv den faydalanmak malum heray 5-6 sefer hastenelere gıdıyoruz bu sekılde arac almak ve verglerden muaf olmak ıstıyorum.ne yapmalıyım.yardımların ıcın sımdıden kızım adına tesekkurlerımı sunarım..ıyı gunler abıcım...

Asgari geçim indirimi ile aynı anda uygulanınca ne kadara karşılık gelecek bilemiyorum, ama normalde 1. derece sakatlık indirimi aylığa 100 tl gibi yansır.

Yeni rahatsızlıkların olduğunu belirtip il sağlık müdürlüğüne başvuracaksınız, sizi hastaneye sevk edecekler.

teskkur ederım bulent abı..hayırlı aksamlar dılıyorum...gorusmek uzere....

Üst Alt