Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi maaşıma tam yansıyor mu emin değilim..?

muratolcen

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba beyler

ben 2013 döneminde 1 yıl süreli %60 kronik böbrek yetersizliği raporumu vergi indirimi almak ankaradaki gelir idaresine başvurdum sonucu 2.dereceye girdiğniz die bi yazı geldi 2013 den sonra uygulanacaktır yazıor süre yok vergi indirmi yazımda ama o tarihten sonra işkur benim o engelli raporumu 1 yıl olduğu için kabul etmior ve 2 kez güncel rapor çıkarttım böbtrekten son raporum %40 2 yıllık böbrek yetersizlği benim sorum şu bi firmada işe gridm güncel raporumu %40 ı verdim ve 2013 te aldığım vergi indirimi yazımı verdim ama işyeri vergi indirimi 3.derece olarak maaşa yansıtırıom dior fakat benim süresiz vergi indirimim olduğunu 2.derece olarak kayıtlarda olduğunu söyleidm kabul etmior ne yapmam laızm

muratolcen

İşyerinizden yazı alıp vergi dairesine gidin ve oradan 2. derece sakatlık indirim hakkınız olduğuna dair belge isteyin. O belgeyi işyerinize verdiğinizde 2. dereceden işleme koyacaktır.

Üst Alt