Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi maliye onayı ne kadar zaman alır?

asfalt05

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 26.09.2017 büyük mükellefler vergi dairesine teslim etmiş olduğum %55 oranındaki raporum nezaman sonuçlanır ve nasıl öğrenebilirim onaylanıp onaylanmadığını yardımcı olursanız sevinirim.

asfalt05

Bu ay içerisinde onaylanmış sistemde olması lazım hangi vergi dairesine verdiyseniz bi oraya uğrayıp sorgulayın

Teşekkür ederim. büyük mükellefler vergi dairesi sitesinde aynen şöyle yazıyor.)26.09.2017 rapor bakanlığa gönderildi)böyle bir ibare var.

Benim vergi indirimim 3 ayda geldi gecen sene

@refaz

Maliye bakanlığı aslında o kadar geciktirmiyor bu durumu hemen onaylayıp yolluyor onaylanmayanıda geri yolluyor gecikme nedenleri vergi dairelerindeki ilgisiz davranışlar

Dosya maliye bakanlığından gelir ama vergi dairesi beklesin sırasını diyor

Arkadaşlar Allah sizlerden razı olsun cevaplarınız ve yardımlarınız için.Bugün vergi dairesini aradım sağolsunlar.süreç şöyle 27.10.2017 de maliye vergi dairesine göndermiş.06.11.2017 vergi dairesi işyerine göndermiş. bugün insan kaynaklarını aradım evet vergi indirim belgeniz geldi dediler.%55 hiç düşme olamamış ve süresiz.

Bu arada belgenin altında e-imzalıdır yazıyor yani e-tebligatla geldi demekki.

Üst Alt