Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi müracaatı aşamasında vefat eden kişinin emekliliği nasıl olacak?

hasan emre

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Malısef bugun arkadasımız vefat ettı kanser hastasıydı vergı ındırım belgesı su anda ankara merkez saglık kurulundu raporu sayet onaylanırsa vergı ındırımınden emeklı olabılırmı prımde ve ssk da herhangı bır problemı yok

Onun bi önemi kalmamışki.... gün sorunu yoksa eşi veya çocukları emekli olabilir öyle yada böyle....

Başınız sağolsun...

başınız sag olsun 5 yıldan beri sigortalı bulunup, toplam 900 gün malullük, yaşlılık ve ölüm sigortaları primi bildirilmiş olması şartında; gerek ölen sigortalı tarafından, gerekse hak sahipleri yararlanır yani maaaş baglanır vergi indirimiyle bir işleri kalmıyor merhumun yakınlarının

Balşınız sağ olsun..
Yakınları direk sgk ya müracaat etsinler şartlar tutuyor ise geride kalan hak sahiplerine maaş bağlanır.

benim ogrenmek istedigim su vergi indirimi sahibi bir kisi vefat ederse ailesi muracaati halinde vergi indiriminden dul yetim parasi almasi mumkunmudur cunku maasi daha fazla baglanacaktir maas baglama orani yuksek olacagi icin

vergi indirimiyle bir işi kalmamamış yu karda arkadaşların verdigi bilgiler dışında yapılacak bir işlem yok başınız sağ olsun

Vergi indirim başvurusunu unutun. Bir önemi kalmadı. Çünkü vefaat eden kişi adına emeklilik başvurusu artık söz konusu olamaz.

Geride kalan hak sahipleri dul ve yetim maaşı için sigorta müdürlüğüne başvuru yapmalılar.

Üst Alt