Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi müracaatı yaptım. Ne zaman sonuçlanır?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
7 Kasım 2013 Güncel:
yaklaşık 5 ay önce almış olduğum raporumu gelirler dairesine verdim .5 5 ayın sonunda elime geçti ve %41 lik vergi indirimi hakkını elde etti.:))
daha önce 4 kez denemiştim hepsi hüsranla sonuçlandı.(tekgözüm görmüyordu)alamadım. bende bel ve boyun fıtığıda varmış üçünün toplamı(%32 göz+%7 bel+6boyunfıtığı
emeklilik içğin başvuru yapacağım diğer arkadaşlarada ALLAH sabır versin hakkınızsa o eninde sonunda oluyor.herkezin ALLAH gönlüne göre versin.

[FONT=Verdana]______________
[/FONT]

geçen hafta aldığımA lik raporumu gelirler idaresine verdim.yeni bir yasa çıkmış maliye sağlık kurulu kalklmış dedim yok öle bişey diyorlar .raporu maliye sağlık kuruluna gönderecekler beklemedeyim 2 aya gelir

Vergi indirimi

merhaba Sigorta indiriminden yararlanmak için gereken belgeleri ilgili yerlere verdim. Acaba kaç ayda sonuçlanır. Bana arodaki bayan bir kaç ay dedi de.

1-2 ay işi zor arkadaşlar, çok yoğunlarmış. Mart sonunda verdiğim %44 rapor 14 nisanda ankaraya ulaşmış temmuzun sonunda belki sonuçlanabilirmiş. Sizin raporlarda ankaraya ulaştıktan sonra muhtemelen 3-4 ay sürecektir.

Ankara şuanda nisan ayı raporlarına bakıyor yaklaşım 3 ayı bulur eğer evrak eksik diye geri yollamazlarsa

ben subat ayında verdım evragımı..hazıranın son haftasında sonucu elıme ulastı.

benim üç ay bile sürmemişti ..

vergi indirimi 4 denemden sonra aldım

yaklaşık 5 ay önce almış olduğum raporumu gelirler dairesine verdim .5 5 ayın sonunda elime geçti ve %41 lik vergi indirimi hakkını elde etti.:))
daha önce 4 kez denemiştim hepsi hüsranla sonuçlandı.(tekgözüm görmüyordu)alamadım. bende bel ve boyun fıtığıda varmış üçünün toplamı(%32 göz+%7 bel+6boyunfıtığı
emeklilik içğin başvuru yapacağım diğer arkadaşlarada ALLAH sabır versin hakkınızsa o eninde sonunda oluyor.herkezin ALLAH gönlüne göre versin.

Hayırlı olsun, güncel bilgi için teşekkürler :)

Üst Alt