Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi müracaatın da bulundum ama şuan iş yerim kapandı. Ne yapacağım?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
slm bülent abi,sizden geceleri uyku uyutmayan bi konuya yardımcı olmanızı istiyecem.ben bi iş kazası geçirdim uzuv kaybı yaşadım,vergi dairesinden vergi indirimi için başvuruda bulundum ve hastaneye sevk ettiler,başvururken çalışıyordum.hastanede c oran aldım bi doktor 2 ay sonra karar verilecek dedi asıl karar 2 ay sonraki karara bırakıldı,bu arada işyerim kapandı ve çalışmıyorum,şu an tekrar mı işe girmem gerekiyo kafam çok karışık işe giremezsem sevk yapmazlar mı?
aldığım c puan yanar mı. kafam çok karışık ben erken emeklilikten yararlanmak istiyorum çalışmadan olamazmıyım
saygılarımla şahin.....

Vergi ind. İlk müracaat ta çalışıyor olduğunuz için bir sorun olmaz yalnız dikkat etmeniz gereken bir husus ise kapanan iş yerinize yazılı olarak vergi ind. hakkı kazanıp kazanmadığınız bildirilecek.Yapmanız gereken hastane işleminden sonra maliyeden evrakınızı bizzat takip etmek olacak.

çok tşk ederim ilker bey,ilk girdiim heyette yüzde altmış üç oran almıştım bi doktor tedavi ve ilaç takibi için 2 ay süre verdi nihai karar o zaman verilecek ve 20 puan daha verecem dedi
Acaba aldğım o puanları tekrar mı almam gerekecek yoksa tek bi doktora mı gözükecem anlayamadığım nokta burası.maliyede eski dosya mı geri verirler mi yoksa tekrar sıfırdan mı tüm doktorları dolaştırırlar,bilginiz varsa çok sevinirm saygılarımla...

Hayır tekrar gittiğiniz dr lardan puan almanıza gerek yok 2 ay ilaç kullanımı sonunda ilgili dr sonucu yazıp sizi heyete yollayacak..

Defterdarlığa gidip vergi indirimi sürecinin sonucunu öğrenebilir, işyeri değiştirdiğinizi beyan ederek vergi indirimi hakkınız olduğuna dair yazının yeni işyerinize verilmesini talep edebilirsiniz.

vergi indirimi

selam arkadaşlar,hastaneden almış olduğum heyet raporunu 05 12 2011 tarihinde vergi dairesine verdim,bana almış olduğunuz rapor 08 12 2011 tarihinde ankaraya gönderilmiştir yazısı geldi,bugün 19 gün oldu hala bi cevap yok,karabük ankara arası 2,5 saat neden bu kadar uzun sürüyo bu işler,hep böylemidir arkadaşlar... saygılar

vergi indirimi

arkadaşlar sağlık kurulu tarafından 01 12 2011 tarihli raporum incelenmiş;ancak raporda sakatlıkla ilgili bulgular tam ve ayrntılı olarak belirtilmediğinden herhangi bi karara varılamamıştır diye ankara maliyeden cevap geldi ve HİPOGLİSEMİ KETOZ YAPIP YAPMADIĞININ BİLDİRİLMESİ diye yazmışlar,sizce bi terslik olur mu arkadaşlar,sizede böyle olumsuz bi cevap geldimi,herşeyim tamdı tip1 olduğumun raporu vardı neden böyle bi cevapla karşılaştım 1 ay boşuna vaktim gitti.sizce düzelir mi arkadaşlar bugün oldu bunlar hep ne yapacağımı şaşırdım

Rapordaki eksiklikler tamamlandığında işlem sorunsuz şekilde gerçekleştirilecektir. Merak etme.

cevabın için çok tşk ederim bülent abi,3 aydır uğraşıyorum,ankarada ki sağlık kurulu devletin drlarının verdiği orana yada muayene ye inanmıyorlar,hiç bişey bulamamışlar hipogsilemi ketoz filan iyice umutsuzluk olmaya başladı.dr ketoz yapmıştır diye kaşe vurdu ve gönderdi inş. başka bi sorun çıkmaz...

Üst Alt