Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi müracaatında izlenilmesi gereken yol nedir?

Styric

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
2
Selamlar, Konya da yaşıyorum ve 3 yıla yakın bir şirkette çalışıyorum. Vergi indirimi falan hiç uygulanmadı ve bu arada bir şey sormak istiyorum. Bugün personele sordum, raporunla vergi dairesine git gerekli işlemler yapsınlar oradan alacağın evrakları bana getir ayarlıyalım dedi.

Sormak istediğim bir kaç durum var. Yanımda götürmem gereken evraklar nufus cuzdani, % 43 değerinde olan raporum. Bunlar yeterli midir ? iş yerinden bir belge gerek var mıdır ? Birde vergi dairesinde bu konuyla hangi birim ilgileniyor acaba ?

Ve neredeyse 30 aydır bu vergi indirim ücretini almadım, geriye dönük alma şansım var mıdır ? yol gösterecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Kendim cevap vereyim bari, ekte bulunan dosyaları gerekli şekilde iş yeri ve siz doldurup vergi dairesine, rapor, nufus cuzdani ile başvuracaksınız. Ben konyada olduğum için buna göre düzenledim.

Son olarak bunları bilgisayar ortamında doldursak tamamlasak sorun teşkil eder mi ?

Üst Alt