Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi nedir? Ben de yararlanmalı mıyım?

fraq

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar %70 engelliyin nedir bu vergi indirimi kaç paradır her yerde aynı parayımı verirler yeni işe girdim bende iş yerindeki engelli adam bana söyledide ben alabilirmiyim bu parayı ?

Bağlı bulunduğunuz vergi dairesi veya deftarlığa gerekli evraklarla başvurun onaylanırsa 2. Dereceden vergi indirimi alırsınız buda maaşınızı 71 lira civarında fazla alırsınız vergi indiriminin en avantajlı yanı erken emeklilikte faydası var biran önce gerekli belgelerle başvurunuzu yapınız

@frag

arkadaşların söylediği gibi vergi indirimi alırsanız maaşınıza 71 tl gibi bir rakam yansır. ama önemli olan erken emekli olmak için (yaşa takılmadan) bu belgeyi almanız şart. belgeyi alın cebinize koyun. sonra eğer tabloya göre çalışma yılınız ve gününüz dolduysa erken emeklilik için başvuru yapın.tabloyu forumlarda bulabilirsiniz.

Cengiz68

erken emeklilik derken bu engellilerin erken emekli olması için vergi indiriminden yararlanıyor olması lazım yani 10yılda emekli olabilmek için vergi indiriminden yararlanıyormu olmamız lazım

Üst Alt