Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi nedir, ne işe yarar?

mbsmah

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar sürekli 50 raporum var .vergi indirimi ne oluyor ne faydası oluyor bize .bu indirim rapordaki orana göre degisiyormu.ornegin indirim için baş vursam bana vergi indirimi verse maliye bana ne fayda sağlayacak aceba hiç bir bilgim yok açıklama yapabilirmisiniz teşekkür ederim

GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Bülent bey,

Yukarıdaki yanıtınıza istinaden bir şey sormak istiyorum. Hali hazırdaki sağlık durumumdan dolayı büyük bir ihtimalle %60 oranında iş gücü kaybı raporu alabileceğim, ama malullük maaşının çok düşük olduğunu öngörerek şu an için malulen emekliliği düşünmüyorum. Fakat şimdiden engelli durumumu ve oranını yasal olarak teyit etmek ve belki de sizin yukarıda bahsettiğiniz vergi indiriminden istifade etmek için bir adım atabilirim.

Eğer amacım malulen emeklilik değilse, sadece şu an vergi indirimiyse, hastaneye sevk için ilk başvurumu nereye yapmalıyım? Bağlı olduğum SGK Müdürlüğüne mi olmalı?

Teşekkür ederim,

Erdoğan

Üst Alt