Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi onaylandı, emeklilik işlemlerine nasıl başlamalıyım?

cefe

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, rapor Ankara dan onaylanmış iş yerime de e tebligat yapılmış. Emeklilikişlemlerime nasıl nereden ve hangi sıra ile başlamalıyım.

cefe
SGK müdürlüğüne git emekli olabilir belgesi al, bunu işyerine ver tazminat ve çıkış işlemlerin yapılsın.
Çıkışını al, vergi indirimi belgeni de al SGK müdürlüğüne git, tahsis talep formu doldur, bütün evraklarını teslim et.
Bu kadar, gerisi bekleme.

Sn. Ufukalp memurum engelli raporu almak istiyorum kimisi kuruma başvuracaksın diyor kimi hastane ye önce kuruma mı başvurmamız lazım engelli raporu almak istiyorum deyip onlar mı sevk edecek yoksa direk tam teşekküllü hastaneye mi ?

sokrates
Emekli olmak amacıyla alacaksanız kuruma başvurun ve en garantisi onlar yönlendirsin.
Yok farklı amaçlarla engelli sağlık kurulu raporu almak istiyorsanız kurumla hiç bir ilgisi yoktur, direkt hastaneye gidebilirsiniz.

abi yardimci olursan sevinirim benim vergi indirimim 3 yil sureli olmasina rağmen suresiz onaylandi 4038 gunum var subat 15 te sanirim 4080 gun doluyor bildiniz gibi subat ayi sigortasi e devlette mart ayinda gorunecek simdi ben sgk 15 subatta basvursam emekli ederlermi yoksa martta mi gelmemi soylerler

Umut başkanım sende olmasan napcaz bilmiyorum Allah seni başımızdan eksik etmesin hayırlı geceler

çok teşekkürler Ufukalp

Üst Alt