Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi onaylanmadan önce istifa edip ayrılan kişinin emeklilik başvurusu!?

Saygılarbenden

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar çok önemli bir sorum olacak ben 19 sene 3 ay öğretmenlik yaptım temmuz ayında vergi indirimi için başvuru yaptım ocak ayında devlet memurluğundan istifa ettim bugün yüzde 44 süresiz raporum olduğu gibi onaylanmış gib den mesaj geldi. Ben engelli emeklilik şartını hizmet ve yaş olarak doldurdum ama istifa ettiğim için tekrar sgk yapıp emeklilik için mi başvuracam yoksa direk sgk dan başvuru yapıp memur emeklisi mi sayılırım. Saygılarımla

Saygılarbenden
Merhaba
Kamu çalışanlarının emekliliği sgk nin emekli sandığı biriminden yapılmakta bence siz oraya direkt başvurup yaş dışında çalışma süresi kriterini tamamladiysaniz emekli olursunuz

Saygılarbenden

Kamu görevlisi olarak emeklilikte vergi indirimi ile hiç bir işiniz olmayacak.
İstifa etmiş olsanız da sonrası başka bir sigortalılığınız olmadıysa, istifa ettiğiniz kurum üzerinden emeklilik talebinde bulunmalısınız

Üst Alt