Sağlık kurulu raporuna itiraz, vergi indirimi ile emeklilik hakkında güncel deneyimim
Yaşadıklarımı size anlatmak ıstoyorum yardımcı olurum ınsallah,
Yıl 2016 haziran
Annemin vergi indirimden emeklilik için sgk başvurduk. Sgk verdiği dilekçeyle işyerine doldurup vergi dairesine götürmem gerektiği vergi dairesı hastaneye sevk edecegini soyledi ve yaptık basvurumuzu şişli etfal hastanesine sevk etti
2 ay sonrasına şişli etfal randevu verdi
1 haftaya yakın hastane işlerimiz surdu şişli etfal cok yogun ve cok yavaş bu konularda gitmenizi tavsıye etmem.
Şişli etfaldan diyabet
fizik tedavi
beyin cerrahi
toplam 33 aldık
biz itiraz ettik raporumuzu ilçe sağlık müdürlüğünden itiraz edılıyor hangı ılceye baglıysan rapora itiraz edicek kişide orda olması gerekıyor. ( eger hastalıgınız var verilmediyse bana kalırsa itiraz etmeyin 6 ay sonra tekrar başvurun baska bir hastaneye fazla cıkarsa zaten baska hastaneye yonlendırılıyorsunuz )
İtiraz ettik bizi okmeydanı eğitim araştırmasına yonlendirdiler gercekten okmeydanı bu konularda oturmus bı duzenı var ve hersey cok hızlı okmeydanına gidebilirsiniz.
Okmeydanı hastanesı bıze
diyabet
beyin cerrahi
nüroloji
üroloji tolamda 56 Aldık arada fark oldugundan dolayı bizi hakem hastanesine yönlendirdiler
2018 mart ayı aradan 2 sene oldu bile Hakem hastanesi osmaniye polikliniği istanbul eğitim araştırmasına bağlı bı poliklinik,
Oraya gittik dıyabet uroloji beyin cerrahiden toplamda 37 aldık
ben hala bu raporun bıze dogru verıldıgıne ınanmadım cunku engel oranları belli bıze verilenler cok dusuk,
sonra 6 ay bekledik annemın herzaman gittiği kağıthane devlet hastanesine gittik sonradan ogrendım aslında rapor verebılır bı hastane oldugu size bir tavsiyem daha hangı hastaneye gıdıyorsanız oraya gıdın oncelıkle cunku sizin butun kayıtlarınız hepsi orda bilgidayarda cıkıyor.
1 hafta önce kurula girdik
Diyabet net 35
Üroloji net 15
Fizik tedavi 10
Psikolojiden 25 formulle birlikte verilen oran 63 olarak verildi
Vergi dairesine basvuru yaptık ankaraya gitti rapor kaç gunde gelir bilgisi olan varsa paylasabılırmi
Vergi indirimi için emekllik basvuru yaparken
3 adet fotograf
Son 4 aylık bordro
Nufus cuzdanı fotokopisi
Çalıştıgı yerden çalıştıgı dair yazı ek2
Hizmet erbabının bakmakla yukumlu oldugu ek1 diye bir dilekçe dilekçeleri isterseniz vergi dairesi sitesindende indirebiliryorsunuz.
Sonucları bu konu uzerınden paylasıcam