Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi rapor oranını düşürdüler. İtiraz edebilir miyim?

kurt05

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar %46 raporum var vergi indirimi almak için başvurdum raporumu işyerime göndemişler %39 olarak degerlendirmişler şimdi itiraz etsem acaba yükselme şansı olurmu?

Peki bülent bey itiraz için nereye başvurucam.

benim basımada gelirse ben dava acarım ben daha raporumu bekliyorum..

ya 1 puan ayıptır be kardesım kufur etseler daha ıyı

Eğer hastane %40 vermişse ama defterdarlık raporu %39'a düşürmüşse defterdarlığa itiraz edeceksiniz ve maliye sağık kurulu tarafından yeniden değerlendirilmesini talep edeceksiniz.

Eğer %39 oranı hastane vermişse, o zaman defterdarlığa gideceksiniz, sizi başka bir hastaneye sevk etmelerini isteyeceksiniz... Onlar "yok biz edemeyiz" derse, zaman il sağlık müdürlüğüne gidip, "şu tarihte rapor için şu hastaneye gittim. %39 oranında rapor veip maliyeye göndermişler. Rapordaki oranın hatalı olduğunu düşünüyorum. Yeni yayınlanan yönetmelik ve ekli cetvele göre yeniden değerlendirilmesi için başka bir hastaneye sevk talep ediyorum" deyin...

Üst Alt