Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi raporu için doğrudan hastaneye başvuramaz mıyım?

Hlk1903

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
Engelli raporu almak için,hastaneye gitmeden önce (İST için) önce iş yerinde çalışır kağıdı,Fatih vergi dairesinden vergi indirimi için müracaat ve gene oradan engelli statüsünden emeklilik için sevk alınacak diye kağıt verdiler.
Ben direk randevu aldığım hastaneye muayene için gidemiyormuyum,konu hakkında bilgisi olan varmı rica etsem.

Hlk1903

Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birine engelli sağlık kurulu raporu için şahsen müracaat edebilirsiniz.
Oradan aldığınız raporla da defterdarlığa vergi indirimi için başvurabilirsiniz.
Vergi indirim hakkını kazandıktan sonra -diğer şartlar da tamamsa- erken Yaşlılık emekliliği için sgk'ya başvuru yapılabilir.

Not: Defterdarlıktan sevk alırsanız hastaneye ücret ödemezsiniz. Kendi başvurunuzda ise ücret ödemeniz gerekebilir (hastaneye göre bu konuda değişik uygulamalar olabiliyor!)

Merhaba

Kısa bir sorum olacak P.tesi günü heyete girdim .psikiyatri bölümündeki bayan dr. bana Bakırköy'de ki doktorum dan istediği bir belgeyi yazdı bana verdi.Açık bırakıyorum getirince işleme koyarım oranını bu yükseltir dedi cuma getir buradayım dedi.Fakat o belge sağlık biriminden çıkacak bir belge olduğu için 1 hafta sürecek hasılı kelam dosyam açık kalır mı birdaha randevu almama gerek kalır mı bildiğiniz gibi en az 6 yere daha girmiş bulundum

Hlk1903 mrb
Hiç bir sıkıntı olmaz işlemleriniz kaldığı yerden devam edebilirsiniz 6 ay geçerliliği var sistem açık olur.

Üst Alt