Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi raporu için ekinde sunulmak üzere tahliller istenir mi?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben 25.temmuz.2017 de kalp ve şeker rahatsızlıklarindan sürekli %75 rapor aldim.
23 ekim 2018 de vergi indirimi için evrak larimı vergi dairesine verdim.Dikkatimi çeken konu benden rapor alacağım zaman kurula girdiğimde benden şeker hastalığim ile ilgili kan tahlili istenmedi. Sadece ilaç listesini vermiştim doktora.Bu gün 3 ay 5 gün sonra ankaraya telefonile vergi indoriminin akıbeti ile ilgili nihayet ulastım.Bana söylene Ekim baş vurularina yeni başlandı raporunuz işlemde.15 -20 gün sonra tekrar arayın. Bu aşamada acaba benden almadıkları tahlili isterlermi? ilaç raporu yeterli olurmu?

sizin kan tahliller ebys de kayıtlı hasta bilgi yönetim sisteminde o yüzden doktorlar istememiş kan tahlili. Ankara herhangi bir şey istemez

Bilginiz için teşekkür ederim arkadaşım.
2011 yılına ait bir yorumda benim gibi şeker hastası olan arkadaştan tekrar istemişler diye okudum.Sızin bilginiz bu konuda kesinmi?

siz zaten şeker hastasısınız varsayalım ki istesinler nedir bu korkunuz .. eğer Ankara isterlerse tahlil verirsiniz rapor değişmez sadece vergi indirimi dilimi değişir. içiniz rahat olsun 2. derece vergi indirimi alacaksınız sıkıntı çıkmaz

Slm arkadaşlar, 23 ekim 2018 de yolladıÄ£ım evraklarımın Ankaradan kuruldan , 28 ocakta vergi dairesine yollangı söylendi başka detay öğrenedim.Evrakları verdiğim ilçedeki vergi dairesine sordum hala gelmedi dendi. Vilayetteki defdedarlıgı telden aradım. Bana tıbbı evrak talebi şeklinde cevap verdiler. Şimdi bu ne demek oluyor? tekrar rapormu almam gerekiyor.kalp yetmezlıÄ£i, kalp kapak hastalığı, tansiyon ve şeker den %75 sürekli raporum vardı.25.temmuz.2017 de almıştım.

25.7.2017 de koroner arter %50 kapak hastalığından %30 tansiyondan %10 şeker hastalığından %20 ile baltazar formülune göre (%75 ) süreğen kronik olarak engellı raporu almiştım. 4 ay önce vergi indirimi için yapmiş olduğum başvurumun sonucu dün geldi. Benden tekrar kalp eko son durum vs. için hastanede muayene olmam isteniyor.İşin açıkçası son doktor kontrollerimde bariz bir iyilesme olduğunü söyledi doktor ćok şükur. tekrar kurul muayenesinde bu raporumun %40 ın altına düşmesı söz konusu olirmu acaba

Tüpmidé gastrit baypas ameliyatına engelli oranı veriliyormu? % kaç alıniŕ?

Üst Alt