Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi raporu için hastaneye ücret ödeniyor mu?

derttücarı

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben ankara deftarlıgına şirketımden gerekli evraklarla bırlıkte basvuru yaptım onlarda beni ankara numune hastahanesıne gönderdıler rapor için şimdi ben bu rapora üçret vercekmıyım hastahaneye:confused:

resmi kurumlarca sevkedilenler özürlü raporu için kesinlikle para ödemezler.

Hayır ödemiyorsunuz.not:rahatsızlığınızla ilgili ne kadar belge ve test varsa yanınızda götürün.olayı hızlandırmak için faydası olur. Sadece rahatsızlığınızla ilgili rapor alacağım diye kendinizi şartlandırmayın.bırakın diğer doktorlarda muayene etsin.benim bu konu hakkında rahatsızlığım yok deyip kestirip atmayın.aynı olayı ben yaşadım çünkü.nöroloji ve göz doktorundan % alamayacağımı düşünerek bu konu ile ilgili rahatsızlığım yok dedim.ama doktorlar sağolsun otur bi bakalım dediler ve birimden %5 birinden %4 çıkardık .neden kötü değilmi.

Velev ki sizden ücret talep edilirse, derhal BİMER'e yazın ve ilgililer hakkında şikayette bulunup ücretsiz şekilde rapor almanızın sağlanmasını talep edin.

Sayın oturanboğa belki benim konumu hatırlıyorsunuzdur ben bimere başvuru yaptım ama donuş olmadı.başvuru numarasını da kaybettiğim için telefon açmadım acaba isimle çıkar mı? birde kaç günde cevap gelmeli?

Yok, isimle sanmıyorum ki çıksın. Ama telefonla sorup şansınızı deneyin isterseniz...

Üst Alt