Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi raporum var. Yeni bir işe girerken yeniden rapor almam gerekir mi?

magnesia

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba bir konuyu anlam.ak istiyorum
benim 2003 yüzde %41 raporum var özel sektörde işkur kanalıyla yada başka şekilde işe başlasam benden tekrar yeni rapor almam istenecek mi? yada işyeri benden sağlık raporu savcılık kağıdı gibi şeyler isterken ben yine hastanelerde mi uğraşmak durumunda kalacağım. yoksa elimde bulunan vergi indirim raporu aynen geçerli mi olacak

şimdiden tşk.ederim.

merhabalar;
elinizdeki rapor sürekli ibreli ise ve bu raporu bulunduğunuz ildeki hakem hastaneden aldıysanız sizden tekrarını istemicekler.ayrıca işe girişte aldığınız sağlık raporu sizin engelli sağlık raporunuzdan farklı bir rapor bu raporda akciğer grafisi çektirip aile hekimine onaylatacaksınız.
başarılar.

vergi indirim raporu bir defa aldıysanız Türkiyenin neresinde olursa olsun işe girdiğinizde geçerlidir başka rapor almanıza gerek yoh ama işe girerken mutlaka raporunuzu beyan edin...

Üst Alt