Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi raporumu vergi dairesine verirken ek belgeler istenir mi?

hep10un100unden

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar vergi indirimi konusunda bilginize ihtiyacım var.. yardımcı olursanız sevinirim..

aralaık/2009 da vergi indirimi için başvuru yaptım bakanlık rapor derecesini tam olarak hesaplayamadığı gerekçesiyle(BELİRLENMESİNDE HASTALIK BELİRTİLERİNİN AÇIKÇA BİLDİRİLMEMESİ) beni bağlı bulunduğum vergi dairesiyle tekrar hastaneye sevk ettiler ve ben yine yeterli raporu aldığıma inanıyom bugun yarın yeni raporum elime geçecek..
sorum şu olacak yeni çıkan raporu başka evrak düzenlemeden vergi dairesine vermem yeterli mi yoksa yanında doldurmam gereken evraklarımız var mı?

arkadaşım siz bu raporu nerde kullanacaksınız.resmi bir dairedeyseniz gerekeni ilgili kişiler yapacaktır.

tedaş personeliyim vergi dairesi araclığıyla kendim yaptım başvurumu

Vergi dairesi sizi hastaneye sevk ettiği için alacagınız raporu size vermezler hastane raporu direk kuruma yollar...
Hiç birşey yapmanıza gerek yok ilerleyen günlerde iş yerinize vergi ind. hakkı kazanıp kazanmadıgınıza dair bilgiler ulaşır...

acık net ve güsel bi cevap oldu benim için raporu ek bir dilekçeyle h sınıfı ehliyet içinde değerlendirilmesini istemiştim bi nüshası tarafıma verilmez mi
acaba

O konuda hastanedekiler ne yapacağını bilemez. Bence şans. Dilekçenize istinaden size elden bir nüsha verileceğini düşünüyorum...
Sonucu merak da ettim doğrusu. Buraya da yazın olur mu...

evet bülent beyy sonucu benm içinde şaşırtici oldu
başkanlığın rapor oranı tam olarak belirlenmesi için tekrar sevk ettği hastaneden %48 lik rapor %72 olarak sonuçlandıı.. sanırım artk 2.dereceden engelli olarak işlem görecek ..

bi diğer konu olmuşken tam olsun aynı raporun H sınıfı sürücü belgesi içinde değerlendirilmesini istemiştim raporun bir nüshası tarafıma verildi diğer nüshasınn sevkli olarak geldiğim için sevk eden vergi dairesine hastane tarafınca gönderileceği söylendi...

Hadi hayırlısı bakalım. Bu sefer de "neden bu kadar arttı bu oran" deyip yeniden hakem hastanesine sevk etmezler inşallah! Ama hastane raporu usulüne uygun yazmışsa, bir sorun olacağını sanmam...

Üst Alt