Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi raporumun olduğunu yeni iş yerime hangi yolu izleyerek bildirebilirim?

NC190

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ankarada çalıştığım işyerinden ayrıldım. Şimdi İstanbulda çalışıyorum 2 ay kadar oldu. Ankaradayken vergi indiriminden yararlandım.Şimdi çalıştığım işyerinden hizmet erbabı olduğuma dair belge alıp istanbul defterdarlığına gittim. Ankaradan işyerine belge yollayacaklar diye söylediler. İşyeride istanbuldan işlemin yapılacağını söyledi. Ben iki derede kaldım. bilgilendirirseniz sevinirim. TŞK...

Arkadaşım şuan çalıştıgın ilin maliyesine git ben ankarada çalışırken vergi ind.hakkım vardı bu hakkınmı buraya aldırmak istiyorum de bu kadar şimdiki çalıştıgınız yere maliye vergi ind. hakkından faydalandıgına dair yazı gönderir....

Ankara'da bir akraban varsa, onu Ankara'daki defterdarlığa gönder ve sakatlık indiriminden yararlandığına dair yazı almasını rica et. Başka ilde çalışmaya başladığını söylerse kolayca gerekli yazıyı alacaktır...

İlker'ciğim,nerede çalışırsan çalış,vergi indirimi aldığın defterdarlık ya da vergi dairesinden başka şube karışmıyor,illa indirimi aldığın yerden olacak belge.
Yeni işyerinizden çalışma belgesi alıp vergi indiriminizin olduğu maliye birimine başvurun yeni işvereninize hitaben vergi indiriminiz tebliğ edilir.

Üst Alt