Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi raporuyla Engelli kartı almak mümkün müdür?
Evet raporu yeni aldım. İşyerine gelen raporumu götürmem gerekiyor. ve nereye götürmem gerek başka ne evrak isteniyor
Maliyenin işyerine gönderdiği ‰68 vergi indirim evrağıyla nasıl "engelli kimlik kartı" alabilirim. Çünkü bu evrakla Digitürk Türkcell ve Superonline den faydalanıyorum. Her zaman evrak taşıma yerine "engelli kartı" taşımak istiyorum
yengec47
engelli kimlik kartı çıkarmak için bulunduğunuz il yada ilçenizdeki AİLE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINA 2 adet fotoğraf 1 adet nufuz fotokopisi ve raporunuzun aslı yada aslı gibidir olan belgesiyle başvurabilirsiniz en geç 1 haftada teslim ediyorlar
Normalde engelli kimlik kartım var süresi 6 sonra doluyor. Ötv indirimi için yeni sağlık kurulu raporu aldım onda süresiz yazıyor. Gidip kartımı yeniletsem bu raporla süresiz Engelli Kimlik kartı alsam olurmu acaba iki yılda bir rapor almaktan kurtarırım.