Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi raporuyla Engelli kartı almak mümkün müdür?

yengec47

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Vergi İndirim raporum %40 bununla engelli kartı alabilirmiyim. Yoksa tekrar heyete falan girmem mi gerekiyor.

Rapor yeni ise baş vura bilirsin farketmez

Evet raporu yeni aldım. İşyerine gelen raporumu götürmem gerekiyor. ve nereye götürmem gerek başka ne evrak isteniyor

Maliyenin işyerine gönderdiği ‰68 vergi indirim evrağıyla nasıl "engelli kimlik kartı" alabilirim. Çünkü bu evrakla Digitürk Türkcell ve Superonline den faydalanıyorum. Her zaman evrak taşıma yerine "engelli kartı" taşımak istiyorum

yengec47
engelli kimlik kartı çıkarmak için bulunduğunuz il yada ilçenizdeki AİLE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINA 2 adet fotoğraf 1 adet nufuz fotokopisi ve raporunuzun aslı yada aslı gibidir olan belgesiyle başvurabilirsiniz en geç 1 haftada teslim ediyorlar

raporun yeni olması veya eski olması farketmez sürekli ise engelli kartı çıkartırsınız

herkes yeni rapor olursa alırsın demiş. Ancak eski rapor ile engelli kartı çıkartmak mümkün raporun ne için alındığının bir önemi yok

Bu raporla Engelli kimlik kartı çıkar mı

Otv indirimi için almış olduğum sağlık kurulu raporuyla hem ötv indirimli araç alıp. Ayrıca bu raporla Engelli kimlik kartı alabilirmiyim.

Normalde engelli kimlik kartım var süresi 6 sonra doluyor. Ötv indirimi için yeni sağlık kurulu raporu aldım onda süresiz yazıyor. Gidip kartımı yeniletsem bu raporla süresiz Engelli Kimlik kartı alsam olurmu acaba iki yılda bir rapor almaktan kurtarırım.

yengec47

Hemen araç alamazsın ehliyetini değiştirmen gerek bulunduğun ilde ki il sağlık müdürlüğüne gidip orada da kısıtlama kodları için heyete girmen gerek

Üst Alt