Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi sağlık raporuna itiraz ettim. 3 aydır sonuçlanmadı..?

Kadir Demirbağ

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mart 2018 de vergi indirimi için başvurdum adana şehir hastanesine sevk edildim

benim rahatsızlıklarım uyku apnesi,sol göz görme kaybı,belde disk kayması ve şekerim var fakat hastanede bana gözümden dolayı %20 disk kaymasından %7 verildi ve bu rapor vergi dairesine yollandı
sonucu aldıktan hemen sonra il sağlık müdürlüğüne itirazda bulundum onlarda önde adana devlet hastanesine yolladılar orada göz %32 disk kayması için %7 rapor verildi

daha sonrasında il sağlık müdürlüğü hakem hastane olarak başka il'e mersin şehir hastanesine sevk verdi orada göz%32 disk kayması %7 şeker %20 toplamda %59 rapor verdi balthazar formülüne göre %49 süresiz rapor verildi

sonucu defterdarlığa götürdüm onlar da itiraz dilekçesi yazıp ankara'ya yolladı aradan 3 ay geçti ve sonuç bildirilmedi

yapmış olduğum itiraz kabul edilir mi
cevaplarsanız çok memnun olurum iyi günler dilerim.

merhaba,min %45 engeliniz olmak kaydıyla engel oranınıza bakılmadan bildiğim kadarıyla

** gerçek usul
** basit usul

olmak üzere vergilendirme yapılıyor ancak, basit usulde mal alıp satamıyorsunuz bende bunları biliyorum.

gerçek usul dede neredeyse normal vatandaş gibi vergi ödemesi yapıyorsunuz ...

Kadir Demirbağ[FONT=sans-serif]
Merhaba
Sonuç için biraz daha beklemeniz gerekiyor.
İnternet üzerinde dosya takibi yapabilirsiniz.

[/FONT]
ahmet22
[FONT=sans-serif]Sizin bahsettiğiniz durum iş yeri açmakla alakalı

[/FONT]

[FONT=sans-serif]Kadir Demirbağ
[/FONT]
https://www.engelliler.biz/forum/sakatlik-vergi-indirimi/55121-raporum-ankara-maliye-ye-gonderildi-sureci-nereden-ve-nasil-takip-edebilirim.html

ahmet22 benin asıl sorum şu 1. dereceden vergi indirimi alırsam emeklilik başvurusu yapmak
benim işlemler fazla uzadığı için en son yolladığım rapor kabul edilirmi.
Ne_Mutlu cevabınız için teşekkürler sizce onaylanırmı

Kadir Demirbağ
Paylaştığım linkte sizle aynı sorunu yaşayanların paylaşımları mevcut
İncelerseniz sonuç alabilirsiniz

Üst Alt