Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi şehir değişikliğinde tekrar mı başvurmak gerekiyor?

Meltem34

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Devlet memuruyum İstanbul dan Ankaraya Tayin oldum. Istanbulda vergi dairesi ankaraya gönderdi evraklarımı ve 3. Derece sürekli olarak onaylandı maaşımı da hep öyle aldım. Yeni tayi oldum muhasebeme de özellikle belirttim bir ilgisizce soğuk davrandılar :( edevletten baktım Hazine Aile yardım bilgilerinde eskiden 3.derece yazardı şimdi yararlanmıyor diyor.
Tekrar vergi dairesine mi gitmem gerekli Ankara da da bilen yardımcı olacak kimse var mı :(

Meltem34

Hayır. Yeni işyerinden orada çalıştığınıza dair yazı alıyorsunuz ve vergi indirim hakkı elde ettiğiniz vergi dairesine gidip yeni işyerinize hitaben vergi indirim hakkınızın olduğuna dair yazı alıyorsunuz. O yazı size yeni işyerinizde vergi indirim hakkı kazandırıyor.

OturanBoğa

Vergi dairesinden yazı alıp bunu isyerime mi vermem gerekiyor. Ayrıca istanbul vergi dairesi tarafından elde ettim bu hakkı işlemleri nihayetinde ankara yaptı ankara dan alabilirmiyim kafam karıştı :(

Meltem34

İşyerinden orada çalıştığınıza dair yazı alacaksınız, onu vergi indirim hakkı elde ettiğiniz vergi dairesine götüreceksiniz, onlar size vergi indirim hakkınızın olduğuna dair yazı verecekler, siz o yazıyı yeni işyerinize götüreceksiniz, işyeriniz vergi indirimini uygulayacak.

Ankara'da vergi dairesine başvuru yapılabilir mi bilemedim. Önce oraya sorun isterseniz. Onlar "bizlik değil" derse, o zaman İstanbul'a başvurmak gerek.

devlet memuruyum bende.daha önceden alınmış vergi indirimim var.daha önce İstanbul dışında görevliydim. görevli olduğum yerde vergi indirimi alıyordum.şimdi İstanbul'a tayinim çıktı.burada da vergi indirimi alıp almadığımı nasıl sorgulayabilirim?

fringe

E-devlete gir şifren ile arama kısımına Hazine Aile Yardımı yaz orada bilgilerin çıkacak sağa doğru kaydır orada asgari gecim indirimi yaralanıyor yazar hemen yanında da engellilik indirimi orada yazar 1. 2. yada 3. derece hangisi ise senin durumun yazar. Ben yararlanmıyor yazısını gördüm ve harekete geçtim, tayin öncesi 3.derece yazıyordu.
Yoksa bana diyen umursayan olmadı özellikle de muhasebe ye belirttim insan der değilmi izlenecek yolu biz kaybettikce mutlu olanlar var :(

Üst Alt