Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi sonuçları ne kadar sürede bildirilir?

16necati

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
vergi indirimi sonuçları ne kadar sürede sonuçlanır yardımcı olurmusunuz

2-3 ay içinde sonuçlanır.

13/09/2015 tarihinde gönderdim eviss de hata veriyor tel ile sağlıklı cvp verirlermi

Telefonlada bilgi alabilirsin.

Ben %85 rapor aldım vergi indirimi için ama beşyıl süreli vergi indirimi süreklimi oluyor

selam ankaradan cıkan vergi indirimim %51 olarak onaylanmıs cıkıs tarihi 10.9.2015 oldu halen elime ulasmadı deli olacam yaaaaaa:(

özcan kamil,
Size gelmez ki iş yerinize gelir. Bende de bulunsun diyor isen vergi indirimi müracaatı yaptığın yere git bir suret al..

14/09/2015 il vergi dairesine veriliş tarihi 09/10/2015 yani bu gün aradım ankarayı iki gün oldu burdan çıkalı dediler . gönderdiğim rapor oranı değişmeden göndermişler

iyi akşamlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...07/ 10 2015 yani beş gün önce ankarayı aradım tel.. bayan gönderdiğim /53 oranla bizden çıktı dedi birşey soramadan tel.. kapattı ...ne anlama gliyor herkese iyi akşamlar .. nasıl bir süreç yaşayacağız....

cevabınız için teşekkür ederim earibagi ... bizden çıktı dediği bana doğrumu geliyor yoksa üst kurul bakanlık diyorlar insanın kafasını karıştırıyorlar....saygılar

Vergi dairesine gelecek
Onlar işyerinize gönderecek

emeklilik hakkında

vergi indirim sonuçlarım bugün geldi 2 kasımda başvuru yapmak istiyorum günler dolu yıllar dolu ne gibi bir yol izlemem lazım ve şu an ssk lı olarak çalışmaktayım yardımcı olursanız sevinirim tşkr..

vergi indirimi evrağını götüreceğiz şu an çalıştığım içinde işten ayrılıp iş yerinden evrak istiyorlarmı

teşekkürler hayırlı akşamlar

Vergi indirimi için SGK vergi dairesiyle yazışacaktır.Siz bilgi için bir fotokopi verin SGK ya.
İşyerinden istenen tek şey sizin çıkışınızı yapmış olmalarıdır.Başka bişeye gerek yok.

Merkez sağlık kurulunun son telefonu nedir ?

Bulabildiğim Numaralar : 0312 415 32 06
0312 415 27 05
0312 312 27 71 / 6024 / 6077
bu numaralar doğrumu ?

hayırlı akşamlar raporum sonucunda ..diğer açıklayınız bölümünde 2022 ve tüm engelli haklarından faydalanabilirsiniz yazıyor ama h sınıfı ibaresi bulunmuyor rahatsızlıklar ağır osas hiper tansiyon belde kayma var toplamında /53 sürekli raporum var ve vergi indirimini aldım onaylandı...şimdiden vereceğiniz bilgi için teşekkür ederim

H sınıfı için ayrıca rapor çıkaracaksınız elinizdeki rapor 2022 engelli maaşı ve erken emeklilik içindir

Üst Alt