Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi sonuçları ne kadar sürede bildirilir?
14/09/2015 il vergi dairesine veriliş tarihi 09/10/2015 yani bu gün aradım ankarayı iki gün oldu burdan çıkalı dediler . gönderdiğim rapor oranı değişmeden göndermişler
iyi akşamlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...07/ 10 2015 yani beş gün önce ankarayı aradım tel.. bayan gönderdiğim /53 oranla bizden çıktı dedi birşey soramadan tel.. kapattı ...ne anlama gliyor herkese iyi akşamlar .. nasıl bir süreç yaşayacağız....
cevabınız için teşekkür ederim earibagi ... bizden çıktı dediği bana doğrumu geliyor yoksa üst kurul bakanlık diyorlar insanın kafasını karıştırıyorlar....saygılar
vergi indirim sonuçlarım bugün geldi 2 kasımda başvuru yapmak istiyorum günler dolu yıllar dolu ne gibi bir yol izlemem lazım ve şu an ssk lı olarak çalışmaktayım yardımcı olursanız sevinirim tşkr..
Vergi indirimi için SGK vergi dairesiyle yazışacaktır.Siz bilgi için bir fotokopi verin SGK ya.
İşyerinden istenen tek şey sizin çıkışınızı yapmış olmalarıdır.Başka bişeye gerek yok.
hayırlı akşamlar raporum sonucunda ..diğer açıklayınız bölümünde 2022 ve tüm engelli haklarından faydalanabilirsiniz yazıyor ama h sınıfı ibaresi bulunmuyor rahatsızlıklar ağır osas hiper tansiyon belde kayma var toplamında /53 sürekli raporum var ve vergi indirimini aldım onaylandı...şimdiden vereceğiniz bilgi için teşekkür ederim