Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi sonucu hangi belgelerle bildiriliyor?
Ankara'nın onayladığı vergi indirimi engelli raporu ile gelen herhangi bir yazı, belge birlikte gönderiliyormu,engelli raporunda doktorların sadece onayı mevcut sürekli olarak onaylandığını sgk'da söylendi.
rapor yanında şu derecede vergi indiriminden yararlanır yazısı ile gönderiliyor süre var ise süre yazar süre ile ilgili bir ifade yok ise zaten süreklidir
Bahsettiğiniz belge bana verilmedi,sadece sgk bana "Raporunuzda üst yazı bulunmadığından emekliliğiniz sürekli olarak onaylandı" denildi.Vergi indirimi ile emekli olan tanıdığımın raporu ile birlikte gördüm.
vergi indirimi sonucu rapor ve ek olarak o belge işyerinize gelir sizde işverenden alırsınız zamanı gelince emeklilik için o belgeye istaneden emeklilik başvurusu yaparsınız sgk ya neden gelmiş anlamadım
Evesis yabancı bir site nasıl sorgulama olabilir,ben üst yazıdan bahsediyorum,merkez sağlık kurulunun göndermiş olduğu raporu fotokopi çektirerek noterden onaylattım,elimde mevcut tanıdığım engelli arkadaşım var onda gördüm ama bende yok
ankara sağlık kurulundan rapor ve üst yazı gelir işyerine oradan alıcaksınız üst yazıyı işveren insan kaynaklarından isteyiniz muhakkak üst yazı gelmiştir yok ise işyerinin bağlı bulunduğu vergi dairesine gidebilirsiniz ayrıca emeklilik için başvuracaksınız sgk ya başvurabilirsiniz üst yazı olmasa bile sgk zaten emeklilik için maliye için yazışma yapar
Peki evesis nedir ne işe yarar.en son çalışmış olduğum firma iflas edip kapandı.Bu durumda bu belge vergi dairesinde bulunur mu zaten ben emekliyim fakat herhangi bir işe girdiğimde vergi indiriminden faydalanmak için çalışacağım yere bu belgeyi nasıl vereceğim.?
asanur sistemin adı evesis değil eviss olacak, ayrıca vergi indirim raporun ve üst yazısı işyerine gelmedi yada ulaşamıyor isen başvuru yaptığın vergi dairesine gidersen alırsın. Ben postayı beklemeden gidip elden almıştım. Tabi ordakilere biraz dil dökmen lazım. En basit yolu 10 gün önce aramıştım evrak gelmezse bizden alırsınız demişlerdi dersin, o zmn verirler
Ben istanbuldayım EVİSS ten takip ediyorum , 08.11.2017 tarihinde ankara vergi oranımı onaylamış istanbula göndermiş ,fakat istanbuldaki vergi dairesi ve eviss çok hızlı çalıştığından bir türlü sisteme giremiyor 2 aydır sisteme girilsin diye beklemekteyim. haydi hayırlışı .