Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi sonucum postaya verilmiş. Ne zaman elimize ulaşır?

sanforcu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm benim %56 ile vergi indirimim onaylandı yarın kargoya vereceklerini söylediler kargo banamı yoksa vergi dairesinemi gelir birde korgo ne kadar zamanda gelir

Belgeniz başvuru yaparken belirttiğiniz iş yeri adresine gönderilecek.
Bu arada süreç ne kadar zaman aldı.Kaç ayda sonuçlandı.

Harika bir süre.İstanbul da yaşayanlara 5 ay içinde ulaşır diyorlar.

Benimde bugün elime geldi vergi indirimi 10 nisanda durum bildirir alıp göndermiştim 31 mayısta onaylanmış bugünde kuruma geldi şimdi de kurumun muhasebecisine götürücem evrakları..

Ben de 7 nisanda teslim ettim vergi dairesine 24.05.2017 de Ankara dan postaya verilmiş ama halen çalıştığım iş yerine gelmedi.

Peki bir soru da ben sorayım:Belge elinize geçmeden verilen vergi indiriminin süreli veya süresiz olduğunu ve oranı görüntüleyebiliyormuyuz?Eğer cevap EVET ise Eviss üzerinden mi görüyoruz.

Evet, aşamalar eviss üzerinden görüntüleniyor. Ancak sonuç, posta ulaşmadan sisteme düşmüyor. Ben tel ile öğrendim. 24.05.2017 de postaya verilmiş. Ancak sistemde sonuç hala yazmıyor. Telefon ile öğrenebilirsiniz...

slm benmde %57 Raporum 1 yıl fakat 2.5 ay oldu bekliyorum.acaba sürekli
vergi indiriminden emekli olabilirmiyim.buarada yaş 47 prim doldu
1989 işe giriş nekadar maaş bağlanır bilen varmı tahmini
Ankaradan haber bekliyorum.gelirse sizle paylaşırım.hepimiz içinde hayırlısı olsun İNŞALLAH.

selam.rica etsem bilgi alabileceğimiz telefon numarasını paylaşırmısınız

0 312 415 32 18 - Tek çalışta açıldı. Saat 11:00 gibi

şimdi aradım hemen düştü :)benimde %42 olarak onaylanmış 25.05.2017 de postaya vermişler henüz elime ulaşmadı bugün yarın gelir inşAllah
Darısı onay bekleyen arkadaşların başına

Benimde onaylanmış 1 hafta içerisinde iş adresine gelir dediler.
fakat benim 1 yıllık.onay bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.inşallah olumlu cvb alırsınız.
ALLAHA EMANET OLUN...

Allah sukur benimde bu aradim oldugu gibi onaylanmis potaya verildi dedi insallah hakeden herkesinki onaylanir

arkadaşlar benim vergi indirimim bugün postayla işyerine gelmiş 7 günde gelmiş ankaradan

bir de vergi indirimim bugün iş yerine geldi bana verdiler vergi indirim kağıtlarını yarın işçi bulmaya ver kağıtları kağıtları verdikten sonra bize haber ver dediler tüzük böylemi yürüyor bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

sanforcu

vergi indirimin belgesinin işkurla bir alakası yok yanlış bilgi verilmiş tarafınıza orjinal belgeleri alın işyerine fotokopilerini verirsiniz onlarda personel dosyasında saklaycaklar işyeriniz vergi indirimi tutarını maaşa yansıtacaklar o belgeye göre .ayrıca emeklilik zamanında o belge ile sgk 'ya başvuruda bulunabilirsiniz

Üst Alt