Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi sonucum postaya verilmiş. Ne zaman elimize ulaşır?
slm benim %56 ile vergi indirimim onaylandı yarın kargoya vereceklerini söylediler kargo banamı yoksa vergi dairesinemi gelir birde korgo ne kadar zamanda gelir
Benimde bugün elime geldi vergi indirimi 10 nisanda durum bildirir alıp göndermiştim 31 mayısta onaylanmış bugünde kuruma geldi şimdi de kurumun muhasebecisine götürücem evrakları..
Peki bir soru da ben sorayım:Belge elinize geçmeden verilen vergi indiriminin süreli veya süresiz olduğunu ve oranı görüntüleyebiliyormuyuz?Eğer cevap EVET ise Eviss üzerinden mi görüyoruz.
Evet, aşamalar eviss üzerinden görüntüleniyor. Ancak sonuç, posta ulaşmadan sisteme düşmüyor. Ben tel ile öğrendim. 24.05.2017 de postaya verilmiş. Ancak sistemde sonuç hala yazmıyor. Telefon ile öğrenebilirsiniz...
slm benmde %57 Raporum 1 yıl fakat 2.5 ay oldu bekliyorum.acaba sürekli
vergi indiriminden emekli olabilirmiyim.buarada yaş 47 prim doldu
1989 işe giriş nekadar maaş bağlanır bilen varmı tahmini
Ankaradan haber bekliyorum.gelirse sizle paylaşırım.hepimiz içinde hayırlısı olsun İNŞALLAH.
şimdi aradım hemen düştü benimde %42 olarak onaylanmış 25.05.2017 de postaya vermişler henüz elime ulaşmadı bugün yarın gelir inşAllah
Darısı onay bekleyen arkadaşların başına
Benimde onaylanmış 1 hafta içerisinde iş adresine gelir dediler.
fakat benim 1 yıllık.onay bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.inşallah olumlu cvb alırsınız.
ALLAHA EMANET OLUN...
arkadaşlar benim vergi indirimim bugün postayla işyerine gelmiş 7 günde gelmiş ankaradan
bir de vergi indirimim bugün iş yerine geldi bana verdiler vergi indirim kağıtlarını yarın işçi bulmaya ver kağıtları kağıtları verdikten sonra bize haber ver dediler tüzük böylemi yürüyor bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
vergi indirimin belgesinin işkurla bir alakası yok yanlış bilgi verilmiş tarafınıza orjinal belgeleri alın işyerine fotokopilerini verirsiniz onlarda personel dosyasında saklaycaklar işyeriniz vergi indirimi tutarını maaşa yansıtacaklar o belgeye göre .ayrıca emeklilik zamanında o belge ile sgk 'ya başvuruda bulunabilirsiniz