Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi sonucunu beklerken işten ayrılsam ne olur?

Kartal cem

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Hastaneden %49 oranla ankaraya giden yazımı beklerken işten ayrılsam sorun olurmu.Gelen sonucu sgk götürdüğümde çalışıyor olmam gerekiyormu.

Bir sıkıntı olmaz.
SGK da emeklilik işlemlerine başlarken tam tersi olarak çalışmıyor olmanız gerekir.

Ozaman sadece vergi indirimi için başvururkenmi çalışıyor olmamız gerekli.bekleme sürecinde işten çıkışlarda sorun yok.Teşekkürler.

Kartal cem

Evet vergi indirimi için başvururken zaten işyerinizden yazı ile başvurmanız gerekiyor.
SSK'ya başvururken de işyerinize ankaradan gelen vergi indirimi hakkınızın olduğunu gösteren yazının kopyası ve raporla, işyeriyle ilişkiniz kesilmiş olarak başvurmanız gerekecek.

Burada sizin için tek risk, daha ankaradan sonuç gelmediğinden, eğer ankara rapor oranında problem görüp raporu %40 altına düşürürse bu taktirde hem işten ayrılmış, hem de emeklilik hakkı kazanamamış olacaksınız.Sitedeki mesajlardan görülen nadiren olan birşey ama böyle bir boyutu da var.

Hastaneden aldığım rapor uyku apnesi35 tek gözde tembellik sağ görme 0,2 %7,hipertansiyon evre1%10veortopedibel kayması ve 2dizde menisküs yırtığı bir dize operasyon%7 Ankaraya %49 gitti nasıl gelir sizce Teşekkürler.

Arkadaşlar oranlar bunlar ankarayı aradım eksik evrak dediler.ankaradan yazıyı bekliyorum

benim kafama bu konudstakilan bir soru vergi indirimine bende başvurdum sonucu bekliyorum.sonuc gelmeden ayrilirsam vergi dairesi işlemleri durdurma yetkisi var mi sonucta ssk li olup olmadigin bir tikla ögrenilebiliyor.emeklilikte sorun olmuyormuş siteden anladim kadariyla

beyzas
vergi indirimi cevabı için çalışma şart değil ama cevap başvuruda çalıştığınız is yerinize geliyor

MERHABA CEM BEY; vergi indirim belgeniz geldi mi? geldiyse kaç günde elinize ulaştı? bende 11 kasımda ankarada ki gelirler idaresi başkanlığına verdim de beklemek biraz sıkıcıda:) cevabı beklerken işten ayrıldınız mı? çünkü iş yerim kapanacak ne olacağını bilemiyorum...

atilahan
Kardeş evrakı verdikden sonra 1.5 -2 ay civarı sürüyor ben 14 ekimde teslim ettim 24 ekimde gitti maliyeye 17 kasımda kuruldan çıktı 21 kasımda postaya verilmiş ama daha vergi dairesine gelmedi bugün 42. Gün şimdi diğer sorunuza daha önce cevap vermiştim is yerinizizin kapanması sizi bağlamaz tabi emeklilik şartlarını doldurmussaniz eğer doldurmadiysaniz ve tekrar başka biyerde calismaya devam edeceksiniz once isyerinizden calistigina dair kagitla vergi dairesine başvurup yeni isyerinizin adına vergi indirimi almaya devam edebilirsiniz iyi akşamlar

merhaba, bende evrağımı 11 kasımda verdim Ankara çukurambardaki vergi dairesine, 18 kasımda maliye bakanlığına postalamışlar , bugün 22 aralık hala gelmedi sorduğumda maliye bakanlığında dediler. siz maliyedeki kuruldan çıktığını ve postalandığı tarihi nasıl öğrendiniz acaba? arayabileceğim bir yer var mı acaba? vergi dairesinden başka bir yer... teşekkürler şimdiden

atilahan
Ankara maliye telefonu 03124153218
03124153205 -6-7-8 Sabahları 9-11 arası cevap veriyorlar sonra telefonu acmiyolar hayırlı haberler alırsınız inşallah

Üst Alt