Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi sürecim 1 ayda tamamlandı...

reyhan21

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Nisan ayının 4.de kişisel yüzde 40 koah raporumla basvurdugum engelli raporum bugün itibariyle süresiz ve yüzde kırk olarak onaylanmıştır.
Bu siteden çok şey öğrendim yol gösteren bilgisini paylaşan siz değerli arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun işiniz gücünüz rast gelsin inşallah

Çok iyiymiş,ben 1,5 seneden fazla uğraştım,sadece hastane 7 ay sonrasına randevu vermişti.
Gözün aydın,rast gitmiş işin.

Hastane benimde 2 ay sürmüştü çok şükür vergi indirimi kısa sürede tamamlandı

reyhan21

Merhaba reyhan ..bende kalpten stentli 30 koah tan 20 tansiyonda 10 alarak toplamda dusurulmus olarak hastaneden 50 ve surekliraporumu vergi indirimi icin vasvur sizce sonuc olumlu olurmu

Ben %73 raporla 22.03.2017 de başvurdum geçen cuma günü ankarayı aradım ek belge istendi denildi heralde bir 3 ay daha geçer anlamadım neden bukadar uzadı?!?

Rahatsizligin neydi kardesim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağır osas dan %40 KOAH dan %20 tansiyon ve kalp büyümesinden %30 obeziteden %20 daha ekletebileceğim rahatsızlıklarım vardı doktorlara söylemedim. Meniera , hepatit b ve venöz yetmezlik gibi.
Bu ek bilgi ne anlama geliyor Biliyormusunuz? Ne olacak şimdi.

Senin raporunda sft sonuclari yazilimydi yani fev degeri fvc falan

Bu dedigim koah tan

Anlami su kagidin teslim ettigin vergi dairesine geri gelecek sonra srn onu alacan eksikler neyse ayrintili yazmislardir tekrar hastane gidecen eksik evraklari isteyecen rapora ejleyecen tekrar gonderecen

Cevap için teşekkürler .Tetkikler bende yoktu heyet almıştı. Bilsem yinede fotokopilerini alırdım. Ama nerden bileyim. Şimdi ne olur acaba bilginiz varmı?

Yani koah kisminda fev fvc degerleri yazili degilmiydi?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım çok teşekkürler.

Yazılı değildi sadece oranlar yazılı.

Yazili degilse ondan ek belge istediler.yani sft raporonu isteyecekler senden kardesim

Eger yazili olsaydi istemezlerdi

Üst Alt