Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi süreli olursa emeklilik nasıl olur?

matpcy

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
peki ben bişey sorucam. %52 sürekli rapor aldım ben obezite ve kalp kapağı değişimi v.s ya ankara bana derseki kontrol muayenesine gelcen o zaman emekli olamıcakmıyım ?20 yıldır sigortam var raporda 52 ile diyelim onaylandı ankaradan ama kontrol şartı koydular mesela o zaman ne olacak

matpcy Sürekli indirim almasanız da emeklilik işlemlerini başlatabilirsiniz, emekli olsanızda ne yazıkki SGK nın istediği zaman kontrole çağırma durumları az ihtimalde olsa olabiliyor

AMA BEN sgk YA BAĞLI DEĞİLİM BİR BANKANIN EMEKLİ SANDIĞINA TABİİYİM. nasıl ocak ankaradan bekleyip görcez raporum 52 ve sürekli kronik diyor

primleriniz sgk ya yatıyor 4a- yada 4c adı altında.. heyet raporunuz sürekli verildiyse büyük bir ihtimalle vergi indirim belgenizde sürekli olur diyebilirim

evet sürekli ve kronik olarak verildi. obezitede olduğundan bi arkadaş bana belki kontrol muayene şartı ile ankaradan onaylanır falan dedi öyle bile olsa emekli olurum sanırım

Burada bilgilerini yazan arkadaşlardan edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda psikolojik rahatsızlıklar, kanser,obezite vb gibi durumlarda süreli verilebildiğini biliyoruz, ama net böyle olur demek yanlış olur, bekleyip göreceksiniz ( heyet raporu süreli verilip vergi indirimi sürekli olan bir çok insanda bulunmakta )
Süreli de olsa emekliliğinizi talep edebilirsiniz sgk tarafından kontrol şartı konulacağı için rapor sürenizin bitimine 3 ay kala sgk sizi yeniden heyet raporu almanız için hastaneye sevk eder, rapor oranınız düşmez ise emeklilğiniz devam eder, düşerse sizi başka bir hakem hastanesine sevk eder

Üst Alt