Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi yapmalı mıyım?

nuri3558

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bizim şirkette sigortaları banka yatırıyor bizim muhasebe bankaya ödeme yapıyor eğer vergi indirimi alırsam bu vergi indirimini bana mı vericekler? eğer bana vericeklerse nerden alıcam bu vergi indirimini? yoksa sigortama ekstradan mı yatıcak? bu konuyu detaylıca anlatabilir misiniz...

Ayrıca daha önce muhasebecimize sordum sana uygun değil dedi ısrarla araştırmasını söyledim geldi yine uygun değil dedi %40 raporum ile vergi indirimi alamaz mıyım?

nuri3558

Öncelikle iş yerinizden çalıştığınıza dair bir yazı ve imza sürgüsü ve elinizde olan %40 olan rapor ile vergi dairesi genel Müdürlüğü ne başvurun elinizdeki rapor yeni tarihli ise kabul edeceklerdir onlarda Ankara sağlık kuruluna gòndereceklerdir eğer onaylanır ise iş yerinize yazı gönderilecektir iş yeride size 30.35 tl gibi ek bir ücret ilave edecektir maaşınıza , ama vergi indirimin en önemli tarafı erken emekliliği hak etmenize sağlıycaktır sgk giriş iniz nedir.

4a sgk girişim 2006 da başladı ama uzun süre okudum kendi işimi yaptım falan derken sigorta günüm şuan 433 gün..Raporu 21 Aralık 2015 de aldım erken emeklilik için kaç gün gerekli? sigortası 2008 öncesi olanlar daha erken emekli olur diye okumuştum bi yerde..

nuri3558

Eğer vergi indirimin onaylanması durumunda 3 dereceden 4400 sgk gün ve 20 yıl hizmet süresiyle emekli olabilirsin.

Üst Alt