Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi yararlanip yaralanmadigi nereden öğrenebiliriz?
isitme engelli Üniversite öğrencisi olarak hem calisip hem okuyorum. vergi yararlanmak istiyorum yilbasindan beri ugrasiyorum. hala bilgim yok. nereden öğrenebiliriz?
Tekirdagda universite okuyup calisiyorum. vergi dairesine gittim basvurdum. 2 yada 3 aysonra yararlancak dediler bekledim olmadi gittim su lanet memurlar elin isi düzgün yapmiyor bir sry unutuyo sonra 3 ay bosa bekledim. bana birkac kagit verdi isyerime verdim. isyerimde asli rapir istedi zaten vergi dairesinde verdim bide isyerimede verip 2 tane rapor olmak zorunda mi anlamis degilim. yeniden rapor cikartmak zorunda kaldim bu yuzden biraz geciktim. okul tatili nedeniyle Tekirdagdan istanbula eve dondum. isyerimi de ayni sirkette olan yer degistirdim.
raporu verdim. yer yer farkli nedeniyle sıkıntılı ama bir sey olmaz falab sikinti olursa ara dediler. iste hepsini hallettim. yilbasindan beri bu yana ugrastim hayatim da böyle memur lanetli elin isin gücü ne yardkm eder ne de baska bibok yapamafigi cok ugrastim. yararlanip yararlanmadigi nerden öğrencem bilgin var mi?
oturanboga bey isitme engelliyim telefon konusmada engelim var mail yada e posta falan ilgilenmiyorlar mi? bu bu numarayi kaydettim lazim olur tesekkur ederim.
Vergi indirimi başvurusu yaptığın vergi dairesine git, dderdini tam anlatabilmek için bir kağıda '' Ben bir kaç ay önce sakatlık vergi indirimi için başvurmuştum sonucunu bilmiyorum, vergi indiriminden faydalanıp faydalanmadığımı öğrenebilir miyim?'' yaz ve kağıdı görevli memura ver. Sistemden sorgulama yapıp bilgi verirler.