Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi yazısını beklerken aynı iş yerinde çalışmak zorunluluğu var mı?

suskun76

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 18.02.2014 tarihinde vergi indirimi için başvuruda bulundum fakat çalıştığım yerde çok fazla yıldırma politikası uygulanıyor evrakta buraya geleceği için ne yapmam gerekiyor sabırmı edeyim burdan çıkmam emeklilik olayını etkilermi evrak gelene kadar çalışma zorunluluğu varmı lütfen yardımcı olurmusunuz

Aynı yerde çalışma zorunluluğu yok ancak, dediğiniz gibi işyerine geleceği için takipte olmanız gerekiyor işyerini.

Ayrıca işyeri değiştirseniz şu işlemi yapmalısınız:
İşyerini değiştiren ücretliler ne yapacaklardır?[FONT=tahoma]Herhangi bir şekilde iş yeri değiştiren ücretlilerin daha önce işlem tesis ettirdikleri Müdürlüklere yeni iş yerlerinin adreslerini bildirerek buradan yeni iş yerlerine hitaben yazı almaları yeterli olacaktır.
Bu kişilerin yeniden rapor almalarına gerek yoktur. Bulundukları il sınırları dışına gidenler de aynı şekilde hareket edebileceklerdir.

::10 Soruda Sakatlık İndirimi::
[/FONT]

vergi indirim yazısı işyeri adınamı yoksa bizim adımızamı işyeri adresine geliyor

arkadaşlar vergi indirim yazısı işyeri adınamı yoksa bizim adımızamı işyeri adresine geliyor benim işyeriyle ilgili sorunlarım var raporumun onaylandığını henüz bilmiyorlar ne yıldırma politikası uyguluyorlar işten ayrılmam için evrağın sağ sağlim elime geçmesi için bir süre daha katlanmam gerekikor benden evrağı saklama olasılıkları varmıdır acaba yada ankaradan onaylanan raporumu bağlı bulunduğum vergi dairesinden şahsen kendim alabilirmiyim cuma günü kargoya verilmiş evrağım nasıl takip edebilirim yardımcı olurmusunuz lütfen teşekkürler.

1 tane senin ikamet adresine 1 tane de işyerine gönderiyolar yani aynı yazıdan 2 nüsha oluyo

blackmack;
nasıl bir eve bir işyerine geliyor dogru işyerine geliyor

suskun76;
sorun var evrak işyerine geliyor orası art niyetliyse yeni evrak için ugraşırsın en iyisi bunu bulundugun vergi dairesine bildir orası sana bir fikir verir

Üst Alt