Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimim 3.dereceden onaylanmış. Sonuç işyerime ne zaman gelir?
frtongan raporunuzun gelip gelmediğini normalde vergi dairesinden arayarak sizi bilgilendirirler ve aslının aynıdır onaylı bir örneğini size verirler ondan önce de vergi dairesine ulaştığında işyerinize şu tarihten itibaren şu derece vergi indirimi almaya hak kazanmıştır şeklinde iş yerinize yazı gelir. Siz başvuru yaptığınız tarihten itibaren vergi indiriminizin onaylandığı tarihe kadar geçen süre için başvurmanız halinde size geçmiş ayların da vergi indirimini verirler, 2022 maaşı gibi toplu para alamazsınız vergi indirim derecenize ve başvuru ile onay süresi arasında geçen süredeki vergi indirimini alabilirsiniz.
frtongan nasıl öğrendiğinizi öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa
pardon vergi indirim raporumun sonucunu hastaneden 40 üzerinde olduğunu öğrendim ve fotokobisini aldım .
2022 maaşından faydalandım ibareside bulunmakta çalışmamam rağmen bundan faydalanabiliyormuyum ki faydalanıyorsam nasıl bu konularda pek bilgi sahibi değilim bu durumun akibiyeti hk bilgi paylaşımlarınızı yapabilirmisiniz bu arada sürekli raporum