Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim iptal oldu maaş durduruldu!

Onemissed

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2016 yılında 1 yıllık süreli raporumla vergi indirimine başvurdum 1 yıl sonunda SGK beni hastaneye sevk etmesi ile süresiz raporumla emekli oldum 2020 4. Ayda maaşım kesilince SGK ya gidip nedenini sordum 2016 yılında aldığım 1 yıllık süreli raporum da usulsüzlük olduğu gerekçesiyle savcılık soruşturması olduğunu öğrendim savcılık beni yeniden hastaneye sevk etti yeni rapor aldım 77 oranda eskisi 45 di ama 1 senedir maaş alamıyorum soruşturma bir türlü sonuçlanmadı başına gelen varmı acaba ne yapabilirim bu konuda

Merhaba;
Büyük ihtimalle soruşturma tamamlandıktan sonra alamadığın sürelerin tüm maaşlarını toplu ödeme olarak alırsın kanısındayım. Ancak bahsettiğim gibi tahminimi belirtiyorum.
Bilgine

SGK ya gittiğimde bizim açımızdan sorun yok diyorlar zaten savcılıktan takipsizlik getirin hemen başlayalım işlemlere dediler

Üst Alt