Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim onaylandı. Emeklilik süreci nasıl işleyecek?

Fifaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ,

30.05.2018 İtibariyle Ankarayı aradım ve yüzde 44 olan engelli raporumun onaylandığını ve evraklarımın 15 güne istanbula geleceğini söyledi , şu an aktif olarak çalışıyorum 20 yıllık sigortalı ve 6000 güne yakın günüm ödenmiş durumda hayırlısı ile emekli olacağım , sizlerden ricam tecrübe edinen arkadaşların bu süreç hakkında deneyimlerini ve bilgilerini paylaşması , ne yapmam gerekiyor ? Beklemeli miyim ?

öncelikle hayırlı olsun peki raporda her hangi bir düşüş varmı,
birdeneden 6000 günü beklediniz ?

yaylacı 60 Teşekkürler , yüzde 44 olarak onaylanmış herhangi bir düşüş yok , 6000 günü beklemedim aslında rahatsızlığım sonradan olduğu için geç başvuru yaptım

@Fifaz

öncelikle emeklilik kriterleri karşılıyorsanız ki karşılıyorsunuz; vergi indirimi firmanıza tebliğ edilince (45 günü bulabilir) sgk ya gidip emekli olur yazısı alıp firmaya vermeniz gerekir ki tazminat almanız için 14. maddeden çıkış göstersinler.([FONT='inherit']14- Emeklilik için yaş dışında diğer şartların tamamlanması)
sonrasında çıkışınızı alıp vergi indirimi yazınız ve raporunuzla sgk ya gidip emeklilik için başvurabilirsiniz.[/FONT]

Slm hayırlı olsun hastane raporu surelimi ankara surelimi suresizmi onaylamış

Üst Alt