Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim onaylandı. İşverene haber vermem sorun olur mu?

Cesh_06

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar kolay gelsin %67 raporum var GUVENLİK GOREVLİSİ OLARAK CALİSİYORUM 05.10.2016 tarihinde evraklarimi maliyey verdim 29.11.2016 tarihinde %55 'e dusurmusler simdi evraklarimi isyerine verirsem beni baska birimemi alirlar yoksa isten cikarirlarmi tereddutte kaldim Maliyeden gelen evraki postaci getirdigi icin danismadaki arkadaslarim teslim aldi yani isverenin haberi yok
YARDİMCİ OLURSANİZ SEVİNİRİM

işyerine haber versende olur vermesende olur sıkıntı olmaz.

Cesh_06
Güvenlik şirketleri başka bir mantıkla yönetiliyor tamamen yöneticilerin insafina kalmış bişey sen ise girişte sağlam raporu verdiysen seni çıkardığı gibi dava bile edebilir onun için bence iyi düşün derim

vergi indirimine verme güvenlik sektörü olduğu için zaten prim ve yas doldurduğun zaman vergi indirimi ile emekli olursun bir sıkıntı olmaz işyerine vermezsen sen söylemesen onlarında haberi olmaz rahat ol.

İş yerinin haberi olmadan vergi indirimi için müracaat nasıl yapılıyorki. Vergi dairesine verilmesi gerekençalıştığınız yerden çalıştığınızı bildiren kağıdı nasıl aldınız

eluş
Vergi indirimine verme diyor raporu günün primini doldurunca verir ve sonucuna göre emekli olursun diyor 30 40 tl için işinden olma diyor

Anladım ama iş yerim bunu sıkıntı yapmaz sıkıntı yapan benim. Krsinleşmeden söylemek istemiyorum sadece

Üst Alt