Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim onaylanmış ama işyerime evrak gelmemiş..?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
merhabalar vergi indirim raporum aynen onaylanıp gelmiş ve vergi dairesi 10.02.2014 tarihinde iş yerine gönderdiğini söylüyo ama iş yerim hala eline bişey ulaşmadığını söylüyo ne yapmalıyım

bir nüshasını al şirkete faxla. olmazsa yak şirketi :)

acil çözüm.

arkadaşım bi nüshasını nerden alacağım işte kaç nüsha ki bu belge

:confused:

Slm meralizm kardeşim. ... Ilgili vergi dairesinden bir nüsha vergi indirim belgesi isteyin... Deyin ki ben bunu sgk'ya vereceğim... Işyerinden ayrıldım deyin o zaman bir nüsha veriyorlar... Siz kaçıncı derece aldınız bilmiyorm ama günlerin ve seneniz yetiyorsa alacağın vergi indirim belgesi ile sgk'ya ön müracat yapabilirsiniz yani aldığınız vergi indirim belgesini yazacağınız dilekçe ekine koyarak vergi indirim hakkı vardır yazısını şimdiden istete bilirsiniz sgk'ya :)

vergi indirim belgem kayboldu

kolay gelsin arkadaşlar 10.02.2014 de çıkan vergi indirim belgemi defterdarlık iş adresine göndermiş ama iş yeri gelmedi diyo vergi dairesi tekrarını da vermiyo bana ne yapmalıyım

vergi dairesinden postaya ne zaman verildiğini öğrenin ve postane ile iletişime geçin derim.

bende 20 gundur bekliyorum malıye verdık dedı hala postada 20 gundur tık yok nasıl postaysa artık en sonunda patlatıcam postayı :)

Vergi indiriminden yararlanmaya hak kazandığınza dair belgenin aslında bir önemi yok. Önemli olan bu hakkı kazanıp kazanmadığınız... Kazanmışsanız, velev ki işyerinize ulaşmasın evrak, fark etmez. Gidersiniz vergi dairesine ve sakatlık indiriminden yararlanabileceğinize dair bir yazı alırsınız, olur biter...

Not: Şaka gibi ama, postada 45 günü buluyor bazen evrağın ulaşması!

yaşadığım bir olayı sizlere anlatmakta fayda var
bende vergi indirimi için başvurmuştum ve takibini kendim yaptım deftardarlığı aradım postaya verdik falan dedi bende sizde kalan paraflı sureti faks çekebilirmisiniz dedim, faks çektiler iadeli taahhütlü göndermişler RR li numarası da bana gelen evraktaydı oradan posta takibi yaptım meğer firmanın adresi değişmiş iade edilmiş.

sözün özü deftardarlıkta kalan paraflı suretten kendinize alabilirsiniz.

arkadaşlar benım vrak 1 ayı gecmıstı işyerine gelmemıstı gıttım maliyeye kendım teslım edıcem dedım verdıler bana megersem fabrıkanın adı doğru adres yanlış yazmışlar oyuzden 1ay bekledım

Üst Alt