Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim onaylanmış! Ay sonu da emekliliğe başvuracağım

serap1969

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sitede emeği geçen herkese binlerce teşekkürler burdan edindiğim bilgilerle 21 haziranda başladığım rapor sürecim bugün ankara maliyeden raporumun aynı gönderdiğim gibi yüzde 53 oranında onaylandığını öğrendim kısmetse ay sonunda emeklilik başvurumu yapıcam emeği geçen herkese minnet borçluyum hepinize teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin

serap1969

vergi indirim evrağı geldimi?geldiyse nekadar sürede geldi?bende evrak bekliyorum

hayırlı olsun serap hanım.benimde merak ettiğim konular var.bende şuan vergi indirimi başvuru aşamasındayım fakat ankaranın oranı düşürdüğünü öğrendim.benim oran 42 engel sürekli. Şuan özel sektörde engelli kadrosundan çalışıyorum vergi indirimi için raporumu ankara rapor oranımı onaylamazsa düşürürse nasıl bir yol izlemem gerekli hiç bilmiyorum.oranı düşürürse engelli kadrosundan çalışamaya devam edemezmiyim çıkarırmı özel sektör.bilgi verirseniz sevinirim

yesilyenice78 bende ayni senin durumundayim 3 rahatsizligimdan %42 aldim ve vergi indirimine basvuru yaptim herhangi bir bilgi benide bilgilendirirseniz sevinirim

Hayırlı olsun umarım emekliliğinizi ağız tadıyla geçirirsiniz bende umutla o haberi bekleyenlerdenim 1 temmuzda gönderdim evrağımı dün aradım kuruldan çıkmamış daha rabbim herkesin gönlüne göre versin (amin)

Hayirli olsun emekli olabilmek icin vergi indirimi almak yeterli mi bana vergi indirimi sadece vergiden yararlaak icin dediler. Emeklilik icin ayri bir heyete gireceksin dediler. Benimde %49.65 surekli raporum %50 ankara vergi dairesinden vergi indirimim mevcut.

vergi indiriminiz varsa kesinlikle prim ve yılı doldurduğunuzda erken emeklilikden faydalanabileceksiniz.

bu durumda erken emeklı olmak ıcın herhangı bır muracat yapmamıza gerek yok dımı?

hepinize teşekkür edderim raporum olduğu gibi onaylanıp geldi bu gün emeklilik başvurumu yaptım Allah herkese nasip etsin bu sitede emeği eçen herkese teşekkür ederim
prim gününüz ve yılınız doldumu vergi indirim kağıdıyla ben fotokopisini götürdüm ve başvurum tamamlandı başka bir şey istemediler.birde başvururken işten çıkmış olmalısınız

bugün emeklilik dilekçemi verdim

sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim. bu ün emeklilik dilekçemi verdim burdan edindiğim bilgilerle emekli olucam inşallah hakkı geçen herkese teşekkür ederim

Sizden genel sağlık kurulu raporu istedilermi veya sen verdinmi sağlık kurulu raporunu

Bedriatak
cuma gunu bende Tuzla sgk ya dilekcemi verdim vergi indirim belgemin fotokopisini ve birlikte gelen saglik kurulu raporun asli gibidir olanin fotokopisini verdim

Sağlık kurulu raporunu onları istedi yoksa sizmi verdiniz ekstradan

ben sadece tahsis talep formu doldurdum o kadar başka bir sey istenmedi 15 günde e devlette maaş baglama bilgilerim düştü

raporu oranım düşerse emekliliğimi etkilermi

2016 da yüzde 53 rapor aldım tasiyon klas2 uyku apnesi e kalp kapak hastalığı klas 1 den ve sürekli vergi indirimi aldım aynı oranda emekli oldum bugün engelli kartı için raporu yenilemeye gittim kalp doktoru tansiyona klas 1 yazdı eser mitral kapak yetmezliği eser trisküp kapak yetmezliği ve nöroloji boyun fıtıgı ve uyku apnesi rapor oranım kaç olur düşerse emekliliğim etkilenirmi vergi indirimim sürekli ama raporum 2 yıllıktı

Üst Alt