Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim onaylanmış mı?

serdar_ank

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Raporunuz, 16-06-2014 tarih ve ... sayılı yazı ile Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kurulu'na gönderilmiştir. Cevap beklenmektedir. İş yerinize bilgi verilecektir. ben başvuruyu yaptıktan sonra eviste sorgulamamda bu çıkıyordu. bugun itibarı ile raporum için aşşagıdaki ibare yazılmıs. bu raporumun %40 üzerinden onaylandıgı manasına mı geliyor. yardımcı olurmusunuz lütfen.

23-06-2014 tarihinde rapor örneğiniz Maliye Bakanlığı'ndan gelmiştir. Rapor örneği ve Maliye Bakanlığı yazısının birer örneği iş yerinize gönderilecektir. Engellilik dereceniz: 40

Bence EVET onaylanmış çünkü bendede benzer şeyler yazıyordu.

Hayırlı olsun vergi indirim hakkınız %40 olarak onaylanmış iş yerinize bilgilendirme yazısı gelecek.

ankarayamı gitmek lazım bu işler için serdar ank haziran 12sinde ank başvurmuş 27sinde işlem tamam

bende 13 başvurdum bugün ayın 9u ses seda yok...

bu işi hızlandırmanın bir yolu varmı arkadaşlar.. sürem günüm dolmuş çalışamıyorum gelirim. yok ve şu an en önemlisi sigotam yok ilaç alcam alamıyorum.. bir an önce şu vergi indirimini alıp emeklilik başvurusu yapmak istiyorum nasıl hızlandırabilirim bu süreci acaba....

evisde rapor bakanlıga yollandı yazıyo ama ondan sonrası yok....

ankarada 15 gün gibi kısa sürede biten işlem biz istanbuldan başvurduk diye uzatmanın bir manası olamazki...

bunu nerede nasıl hızlandırabiliriz...

forumu okudum iki üç hatta 6 ay süren olmuş ama 1 ayda da sonuçlanan olmuş olcak iş degil gerçekden...

özetle nasıl hızlandırabilirim bu işlemleri yokmu bir yolu gerekirse ankaraya gideyim ama napmak lazım..

ankarada hangi birim bu işlemi yapıyo acaba bilmiyorum belediyeye başvurup yardım isteyeyim olmazsa hangi birimden sorgulayacak arkadaşlar bu işi

Bu süreci hızlandırmanın bir yolu yok maalesef.

Arkadaşlar benimde %83 raporum var ve vergi indirim için başvurdum.

27.05.2014 rporunuz bakanlığa gönderilmiştir yazıyor.

Üsteki arkadaş 6. ayda vermiş ve benden daha sonra ve ona cevap gelmiş.

Benimki neden bu kadar uzun sürdü.. Fikri olan var mı?

birtan en az 2 sürüyo diyorlar ankarayı ara istersen bir sorgulat arkadaşım.

bu sistemi mantıgı çözmek inan çok ama çok zor...

belediye başkanına kadar çıktım yok arkadaş hiç birşey yapmıyorlar...

dedim durumum bu çalışamıyorum. hastayım ilaçlarımı alamıyorum. bana yardımcı olun bu sistemde ankaradan başvuran kişi 15 günde sonuç alıyo bizim 1 ayı geçti hiç bir şey yok malesef....

ilgilencez diyip salladılar ama hiç birşey olcagını sanmıyorum..

beklemekden başka çare yok sanırım.

Ben vergi indirimi için samsun çarşambaya başvurdum.Ben nereden sorgulayacağım? Verilen adreslerin birisi izmirin diğeri istanbulun.Yazıyorum biley çıkmıyor?

Haziran 27'de %50 raporumla vergi indirimi için Ankara maliyeye göndermiş olduğum raporum aynen %50 onaylanarak 40 gün içinde çalıştığım kuruma ulaştı.Ülseratif Kolit(Pankolit) hastasıydım.Elhamdulillah.

Arkadaşlar benimde 15/07/2014 tarihinde işyerim aracılığı ile vergi indirimine başvuruda bulundum rapor oranım %47 25/08/2014 tarihinde %47 olarak onaylanmış olarak elime ulaştı

28/08/2014 de ben vergi indirimi için evraklarımı teslim ettim bakalım ne kadar sürecek..

Bende hastaneden raporlari alip gonderdim

Bende vergi indirimi için başvurdum 28.08.2014 te heyetten çıktım ama bana rapor vermediler kuruma gönderilecek dediler.Evissten bakıyorum kaç gün oldu hala hastaneden rapor bekleniyor yazıyor

Polat 34 raporu aldığın hastanenin sağlık kurulunu ara memura sor vergi indirimi için kurula girdiğini söyle sana raporunun durumu hakkında bilgi verirler

Nerden sorguluyoruz ya arkadaşlar ben bursa gemlikte ikamet ediyorum.

mef041;
hastaneden raporun fotokopisini alsaydın kaç oran verildiğini görürdün..başka işlemlerde kullanacağını söyle sağlık kurulundan fotokopisini iste..aslı gibidir yaptır.

23.07.2014 te başvurdum 20 gündür işlem tamamlandı yazıyor. Peki onaylanmış mı benim vergi indirimim? Birde maaşıma nezaman yansıyacak?

Yahu ben bu vergi indirimi için başvurayım dedim !
Beylikdüzü yakupludaki Mal müdürlüğü buradan yapamazsınız Aksaraya gideceksiniz dedi.
Oraya da önce telefon edelim görüşelim dedik orası da gelmenize gerek yok engelli statüsünde çalışıyorsunuz zaten vergi kesintilerinden 1 lira bile kesilmeyecek sizden demiş eşime.
E sadece onun için başvurmayacaktık ki hem de ev arsa vs. için de vergi indirimi ve erken emeklilik vs.
Bu devlet beni niye oyalıyor her seferinde o oraya öteki diğer tarafa gönderip duruyor ?

Merhaba

Ankara 0312 415 32 05 numaralı telefondan raporumun % 49 olarak onaylandıgını öğrendim arkadaşlar, uzun sure bekledım ek evrak ıstediler gönderdim vs ama değdi. Darısı tüm bekleyenlerin başına...

22 eylülde eviste bakanlığa gönderildi yazıyordu bugün aradım bize 1 ekimde gelmiş hala kurulda dediler 2 hafta sonra ara tekrar dediler.Ne kadar daha sürer bilemiyorum artık

Vergi indirimi için başvurmuştum heyet bana rapor vermemişti. Vergi dairesine yollanacak demişti. Vergi indirimim onaylanmış ama evraklar gelmedi. Hastaneden heyet raporu örneğini istesem verirlermi yoksa evrakları vergi dairesi yollayacak mı derler

Onaylanan evrağının yazısının birtanesi eve diğeride iş yerine gelir arkadaşım.Senin birşey yapmana gerek yok..

Gündüz evde kimse olmuyor sorun olurmu
Ayrıca ben İstanbul'da çalışıyorum işyeri Antalya da
Bana işyerine gönderilecek dediler sadece

Hangi iş yerinden işlem yaptıysan oraya gelir.Eve gelecek olanıda alabilirsen iyi olur en azından bilgin olur.

Eve gelecek olan için imza olmadan normal posta kutusuna atarlarsa sorun olmaz ama imza karşılığı verirlerse alacak kimse yok

Bende sorguluyorum hiç birşey yazmıyor 15 gün oldu vergi dairesi yollayalı

Bende vergi dairesine gittim sordum 10 gün oldu Ankara yollamış size dedim evrak gelmemiş hala
Eski posta arabalarıyla yollasan bile Çoktan gelmişti
2014 yılının İstanbul'unda 10 günde posta gelmiyor hayret valla

Üst Alt