Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim reddedildi. Rapor için yeniden mi başvuru yapmalıyım? Aynı raporu..?

asimsin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2010 da aldığım raporumu tekrar göndermeliyim yoksa yeni rapor için mi müracat edeceğim %51 olan rağporun bir örneği hala elimde göndersem sonu ne olur

Yeniden itiraz edin özürlülük cetveline göre %51 almışiseniz üst kurul incelemesi isteyiniz.zaten üst kurul gerek görürse yeni rapor ister

ben bağlı olduğum ilçe mal müdürlüğüne baş vurdum vergi indirimi için itiraz dilekçemi nerye vere bilirim mal müdürlüğüne mi yine

Ewet oraya verin sitede bu konu ile ilgili güzel dilekçeler var

ya rahatsızlık vermeyeyim ben burdaki mal müdürlüğüne gittim itiraz etmek için hiç birşey bilmiyorlar ben de yapabilirim bilmiyom 4 yıldır bununla uğraşıyom 2 rapor aldım yine düşürüyolar yani yararlan mamam için herşeyi yaptılar ben hala pes etmedim fazlasıyla hak ettiğimi biliyom ama onlar bana hakkım olanı vermediler bu güne dek

nerde bula bilirim sitenin neresinde

Olmazsa defterdarlığa git ile onlar bilir

En son ne zaman red kararı size bildirildi?

04.11.2010 trihinde bana bildirildi bana itiraz dilikçesi hakkında yardımcı ola bilirmisiniz örnek dilekçeler varsa bana yardımcı olurmusunuz

Ali bey, Aralık 2010'da yeni bir sakatlık oranı cetveli yayınlandı. Bu cetvele göre size verilecek rapor oranı yükselmiş olabilir. Bir inceler misiniz lütfen (bkz: Sağlık Raporları).
Eğer yeni cetvelde verilecek oran yüksekse, o zaman defterdarlığa yeniden başvurun ve hastaneye sevk alın...

ben raporuma itiraz dilekçesi gönderdim yeniden hastaneye sevk ettiler bu defa %43 aldım
halen cevap almadım bekliyom ulaşbileceğim telefon no varmı

Ali bey: Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05

ben raporumu şirkete ilettim 10 tl yansımış indirim bu kadarm askari ücret için

Üst Alt