Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim süreli mi?

kamil55

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Benim vergi indirimde ilinizde bulununan k.e. nine ucuncu derece vergi indiriminden yararlanir diye bir yazi var herhangi bir surekli veya baska birsey yazmiyor emeklilikte tekrar rapor istenirmi

Süre de yoksa süreklidir zaten. Dolayısıyla istenmez tekrar.

Artik herseyden korkar olduk hergun aleyhimize birseyler oluyor icim emekli olmadan rahat etmeyecek

Emekli olduktan sonrada bitmez kafaya takacak olduktan sonra, ama oluruna bırakın biraz. Sonuçta siz hakkınız olanı almışsınız ve tek yapmanız gereken şey beklemek.

Vergi indiriminiz süreli değilse ve emeklilik şartlarınız değişmezse, yani sigorta girişi 1 Ekim 2008'den önce olup ssk'dan emekli olacaklar için istenmez yeniden şu anki şartlara göre.

ben 2001 de vergi indirimi aldi elimde foto kopiside var valilikten deftarloga oradan vergi dairesine 3 drrece vergi indiriminden yararlanir diye yalniz simdi sordum 2007 den onceki belgeler bizde yok dediler ne yapmaliyim

kamil55

Vergi indirim hakkı elfe etmişseniz ve bir süre kısıtlaması yoksa, vergi indirimi çalışma yaşamı boyunca geçerlidir.

Ne yapacaksınız o belgeyi?

sayın oturanBoga ve kelebek heyete girdim diyabet 2 den 20- hiperlipidemi den 10 --hipertansiyon 10 gastroentrolojı barsak rezeksiyonu sonrası ishal 10---distimi 4 senedir tedavi görülmekte ilaçlar kullanılmakta...işlevselligi kısmen düzelen 10.....hepsine 48 oran verdiler ancak 1 yıl kontrol süresi belirtilmiş...yalnız arkada süregen hastalık yazıyor konumunda...vergi dairesine basvuruldu...ankaradan sürekli gelme ihtimali varmıdır...

İki türlü de gelebilir,bu ara Ankara şaşırtmaya devam ediyor :)

Üst Alt