Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. Emekli olurken raporumu yenilemem istenir mi?

erol_yogun

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar
sağlık raporu için işyerinden vergi dairesine gittim ve hastaneye gönderdiler 05.05.2015
21.05.2015 tarihinde % 57 sürekli rapor aldım ve vergi dairesi aynı kabul edip % 57 olarak işyerime gönderdi.( sanırım sürekli çünkü hiçbir tarih yok.) emekli olmam için bu oran yeterli ve herşey tamam. 25.11.2015 tarihinde emeklilik için dilekçe vereceğim yalnız bugün bişeyler duydum ve dediklerine göre sürekli veya süreksiz raporlar 6 ay geçerli. benim emekli dilekçesi vereceğim tarihte bu 6 ay doluyor. bu emeklilik için bu raporu yenilememmi lazım _? yoksa aynı raporla emeklilik dilekçesini vereyim _?
cevaplarınız için tşk. ederim

slm eğer raporunuzda sürekli ibaresi yazıyorsa zaman kısıtlaması olmaz.Bende vergi indiriminden emekli oldum.raporumu aldıktan 1 yıl sonra

tşk gezenti
benim sadece duyumdu ve tereddütte kaldım
evet raporum sürekli ve vergi indirim raporundada herhangi bi süre yazmıyor ( sanırım oda sürekli)

sağlık ve vergi indirim raporu sürekli. emekli olunca tekrardan kontrole çağrılırmıyım_?

hocam eğer psikolojik,obezite gibi değişken bir özür yoksa pek kontrole çağırmazlar.

Benim rahatsızlığım koroner arter . Preferik arter hipertansiyon hiprledemi renal Stenoz . göz hepsi kronik ve rapor sürekli. Ddiğinize göre kontrole çağırmayacaklar

Üst Alt