Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. Emekli olurken tekrar rapor isteniyor mu?

ortaca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Oturan boğa soruma cvp verirsen çok sevinirim ben 2004 yılında devlet hastanesinden özürlü rapor aldım % 50 oranında daha sonra maliyeye başvurdum vergı ındırımı için onlarda beni tekrar devlet hastahanesine sevk etti tekrar rapor aldım % 50 verildi onuda ankara gelirler idaresine gönderdik ve sonuçta onlarda %46 olarak 3 ncü derecede vergi indirimi verildi bende hep hayal kuruyorum 2015 de emeklılık surem doluyo ve benim raparum sürekli kontrolsuz yanı iç hastalıktan aldım benım sorum ssk benden ekrar rapor ıstermi

Rahat olun tekrar rapor istenmeyecek.

ssk sizden yeniden rapor istemez rahat olun hayalleriniz gerçekleşecek...

Oturan boğanın dikkatine

değerli arkadaşlar birşey benim kafamı çok karıştırıyo sgk nın kontrol süreci ben iç hastalıktan dolayı %50 rapor aldım devlet hastahanesinden ve özürlü olarak işe gidim sonra maliyeye başvurdum onlar hastahaneye sevk ettiler o zaman da % 50 rapor aldım ankaraya gönderildi raporum ve % 46 olarak 3 ncü derece vergı ındırımı rapor aldım kontrollü değil sürekli

hep emekli olma hayaliyle yaşıyorum şimdi ben emkli olmak için sgk ya başvuracam bana kontrol suresı koyarlar mı
başka bır forumda şansa bağlı demiştiniz değerli oturan boğa sıkıntı yaşayan arkadaşlar var ben istifa edip emekli olursam sonra kontrol suresıcınde problem çıkarsa madur olurum ne olur bana bır bılgı yazarsan çok memnun olurum

Sürekli ve iyileşme ihtimali bulunmayan rahatsızlık durumlarında kontrol şerhi konmaz.
Kaldı ki sizin ne raporunuzda,ne de vergi indiriminizde süre kısıtlaması ve kontrol şerhi yok,kuruntu yapmayı bırakın bence.
Şansa diyen arkadaş ancak şunu söylemek istemiş olabilir;sgk nın her zaman ve her durumda kontrol hakkı saklıdır.
Süreli,süresiz,tedavi edilir,edilmez ne durumda olursa olsun istediği herkesi istediği zaman kontrole çağırmaya yetkisi vardır.
Bundan da çekinirsek kimse emekli olmayı istemez sanırım.

tşklr arkaşlr beni rahatlattınız

bu arada oturan boğa arkadaşım seni hayretle izliyorum bır ınsan kendını bukadr nasıl yetiştirir ve her konuya vakıf olunur bu sıteye ve engellılere yaptığın bu faydalı bılgıler ıçın tşklr

Üst Alt